• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

21.05.2022

16:43

NAJJEDNOSTAVNIJE ŠMINKANJE! Evo kako da napravite čuvene "MAČJE OČI! (VIDEO)

Instagram/victorialyn

Zanimljivosti

NAJJEDNOSTAVNIJE ŠMINKANJE! Evo kako da napravite čuvene "MAČJE OČI! (VIDEO)

Podeli vest

Influenserka Viktorija pokazala je kako da dobiješ izgled za kojim lude sve svetske zvezde.

Kao i moda, takođe se i način šminkanja menjao iz godine u godinu. Međutim, nešto što je već duže vreme u trendu, kako kod javnih ličnosti, tako i među drugim damama, definitivno su takozvane "mačje oči".

Pojedine devojke se odlučuju i na estetske korekcije, kako bi "trajno" imale tu kosinu očiju, ali ukoliko ipak ne želite pod nož, postoji mnogo jednostavniji način.

Jedna influenserka Viktorija je na svom Instagramu pokazala kako uz pomoću šminke možete postići taj "podignuti" efekat i uopšte nije teško.

Potreban vam je korektor za konturisanje, koji ćete naneti od ivice oka, ka slepoočnici, a zatim izblendati ka gore.

Sledeći korak je nanošenje kremastog bronzera na preboj kapka, koji ćete takođe izblendati, a potom svetlim puderom popuniti ispod obrva i sam kapak. Nanesite malo i ispod prvobitne linije (od korektora) i takođe izblendajte. 

Stavite polovinu veštačkih trepavica i spremne ste za pokret.

Znamo da je slika ovde vrednija od reči, pa postupak ipak pogledajte i u snimku sa početka teksta.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija