• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.05.2022

21:21

ISTORIJA SE PONOVILA! Megan Markl podržala Harija na isti način kao i Dajana Čarlsa! (FOTO)

Zanimljivosti

ISTORIJA SE PONOVILA! Megan Markl podržala Harija na isti način kao i Dajana Čarlsa! (FOTO)

Podeli vest

Vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl, podržala je svog supruga Princa Harija na polo turniru u Kaliforniji

Događaj je bio otvoren za javnost i privukao je slavne zvezde, uključujući glumicu Rebel Vilson i Abigejl Spenser. Megan je, kao i uvek, bila elegantno obučena.

Pojavila se u beloj suknji, crnoj košulji s belim tačkicama i velikom crnom šeširu. Pobednicima je uručila nagrade, a član pobedničkog tima bio je i princ Hari Nakon što je čestitala ostatku ekipe, povelju je uručila suprugu te ga strastveno poljubila. Sve je pokušala da prekrije rukom.

Velike zaljubljenike u priču kraljevske porodice upravo taj trenutak podsetio je na 1985. godinu kad je glavnu nagradu svom suprugu Čarlsu uručivala princeza Dajana koja poljubac nije skrivala.

Posebno je zanimljivo što je princeza Dajana tom prilikom nosila belu košulju sa crnim tačkama, a Megan Markl je sada nosila crnu sa belim.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija