• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.05.2022

11:03

Da li su ovo NAJLUĐE VENČANICE svih vremena? A jedna poznata GLUMICA se udala SAMO u BIKINIJU (FOTO)

Reuters

Zanimljivosti

Da li su ovo NAJLUĐE VENČANICE svih vremena? A jedna poznata GLUMICA se udala SAMO u BIKINIJU (FOTO)

Podeli vest

Rijaliti zvezda Kortni Kardašijan (43) udala se za muzičara Travisa Barkera (46) u Italiji, a veliku pažnju izazvala je njena venčanica koju je dizajnirala modna kuća Dolče i Gabana. Istraživali smo koje venčanice su bile najekstravagantnije

Podsetimo, Kortni Kardašijan nosila je venčanicu Dolče i Gabana sa korsetom sa velom inspirisanom Devicom Marijom i jednom od tetovaža novog muža Travisa Barkera.

Većina nevesta se odlučuje za klasičnu dugu belu venčanicu ili venčanicu boje slonovače tokom svojih romantičnih venčanja, međutim neke poznate ličnosti imaju tendenciju da pomeraju modne granice i traže smeliji izgled.

Neke poznate ličnosti koriste svoje venčanje kao priliku da se istaknu svojim izgledom.

Zvezde su godinama oblačile smele haljine, kao što je beli bikini Pamele Anderson u kojem se se udala za Kida Roka, kao i mini haljina Gven Stefani bez bretela koju je upotpunila belim mrežastim hulahopkama i belim čizmama.

Lejdi Meri Čarteris, koja je ćerka škotskog vršnjaka Džejmsa Čaterisa, 13. grofa od Vemisa i 9. grofa Marta, udala se za svog muža pevača Robija Ferza 2012. Ona je nosila smelu prozirnu haljinu koju je dizajnirala Pam Hog.

 

 

Kejti Prajs se udala za Pitera Andrea na raskošnom venčanju 2005. na kome je bila u ogromnoj ružičastoj haljini princeze nakon što je stigla u kočiji u stilu Pepeljuge.

 

 

Selin Dion se udala za svog pokojnog supruga Renea Angelila 1994. godine na raskošnoj ceremoniji i pevačica se pobrinula da sve oči budu uprte u nju u svilenoj haljini sa dugim rukavima,a tu je bila i bela mekana jakna preko vrha i pokrivač za glavu sa 2000 Svarovski kristala, piše Daily Mail.

 

 

Majkl Buble se oženio Luisanom Lopilato 2011. godine, a haljina argentinske TV zvezde bila je pomalo nekonvencionalna jer je obukla dramatičnu suknju sa slojevima i uklopila korset sa dubokim dekolteom dizajnerke Silvi Berstin.

Mini haljina Gven Stefani bez naramenica uz koju je dodala bele mrežaste hulahopke i bele čizme bila je prava senzacija kada se udavala za Blejka Šeltona 2021. godine.

 

 

Pamela Anderson se udala za Kida Roka samo u belom bikiniju i mornarskom šeširu. Međutim, izgleda da brak ionako nisu shvatili previše ozbiljno jer je trajao samo šest meseci.

 

 


Džejn Fonda se udala za režisera Rodžera Vadima 1965. godine, a holivudska legenda obukla je belu haljinu koja je prekrivala butine sa šiljastim kožnim čizmama do kolena.

 

 


Rita Vilson i Tom Hanks su se venčali 1988. godine, a holivudska zvezda je obukla satensku mini haljinu sa volanima na dnu i tilom umotanim preko vrha.

Joko Ono i Džon Lenon venčali su se na Gibraltaru 1969. Njena venčanica bila je definicija stila 60-ih, nosila je teksturiranu mini haljinu, čarape visoke do kolena i beli šešir.

 

 

1998. Sindi Kraford se udala za Renda Gerbera bosa na plaži. Poznata manekenka nije tražila tradicionalnu haljinu, već je izgledala besprekorno u jednostavnoj Džon Galijano slip haljini.

 

 

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija