• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.06.2022

17:45

TELO ZA DESETKU! Dženifer Lopez pozirala u kupaćem, pa pokazala ČIME RASPOLAŽE! (FOTO)

Zanimljivosti

TELO ZA DESETKU! Dženifer Lopez pozirala u kupaćem, pa pokazala ČIME RASPOLAŽE! (FOTO)

Podeli vest

Slavna pevačica i glumica Dženifer Lopez okačila je izazovnu fotku u bikiniju na društvenoj mreži Instagram

Pedesetdvogodišnja glumica i pevačica obeležila je Dan sećanja u Americi serijom fotografija u kupaćem kostimu uz crni ogrtač sa printom leptira, bež papučama, zlatnim nakitom i  „Versaće“ naočarama za sunce.

FOTOGRAFIJE MOŽETE VIDETI KLIKOM OVDE.

U objavi je dodala komentar: „Letnji režim: aktiviran.“

Dženifer Lopez je, inače, poznata po zdravom načinu života kojim održava svoje telo u zavidnoj formi, a njen trener, Dejvid Kirš, u intervjuu koji je nedavno dao za Vog, rekao je da je zvezda „željna da jede, spava i generalno, skoro svih drugih stvari u životu“.

Foto: Reuters

Dženifer Lopez

- Tu nije reč samo o fizičkim treninzima, već o prilagođavanju kompletnog načina života - dodao je Kirš.

Trener je dodao i da je majka dvoje dece, blizanaca Maksa i Ejmi, koje je dobila u braku sa bivšim mužem, Markom Entonijem, veoma fokusirana i energična kada je u pitanju vežbanje.

U vesti u kojoj je najavila veridbu sa Benom Aflekom, Džej Lo je otkrila da je tajna njenog mentalnog i fizičkog zdravlja to što spava od sedam do devet sati svake noći.

- Ponekad se probudim i kažem: ‘Vau! Upravo sam uklonila 10 godina sa svog lica!’ To vam daje dobar noći san, a vremenom se to uvećava - tvrdi Dženifer.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija