• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.06.2022

22:08

NJEGOV STIL MAŽENJA SVE GOVORI! Ako on obožava da gleda vaš izraz lica dok vas nežno miluje, onda to znači...

Zanimljivosti

NJEGOV STIL MAŽENJA SVE GOVORI! Ako on obožava da gleda vaš izraz lica dok vas nežno miluje, onda to znači...

Podeli vest

Nisu samo reči jedini pokazatelji emocija. Način na koji vas vaš partner mazi puno otkriva o njegovim osećanjima prema vama

ZAPLETENI HAOS

Muškarac koji preferira ovaj stil maženja zapravo ne zna tačno šta želi, ali zna da želi vas. Iz ovog razloga njegov stil maženja deluje kao pravi haos. On će vas želeti blizu sebe, ali ne i previše blizu. S vremena na vreme će isprobavati različite položaje za maženje dok ne pronađe onaj koji vam oboma najviše odgovara. Ako je po prirodi neodlučan kao što je u pogledu maženja, šanse su da će proći neko vreme pre nego što vam otkrije svoja prava osećanja.

LICEM U LICE

Ovaj muškarac ne samo da je zaljubljen u vas, već se oseća i kao najsrećniji čovek na svetu jer može da podeli dati trenutak sa vama. Ako on obožava da gleda vaš izraz lica dok vas nežno miluje, to znači da želi da uživa u vašem osmehu, jer za njega od toga nema lepšeg prizora. Najvažnije od svega je zapravo to da kada su muškarac i žena okrenuti jedno drugom licem u lice, to ukazuje na iskreno poverenje među njima.

Foto: Shutterstock

Drži vas blizu srca! 

VAŠA GLAVA NASLONJENA NA NJEGOVE GRUDI

Ovim potezom on vas metaforički i doslovno drži blizu svog srca. On želi da se osećate bezbedno kraj njega i ima podsvesnu želju da vas zaštiti od svega lošeg na ovom svetu. Ovakav muškarac će biti neko ko nikad neće ženi dozvoliti da nosi pretešku torbu i ko će se uvek sam pobrinuti za sve popravke po kući. Njegov zaštitnički instinkt osetićete na svakom koraku, što je zaista ohrabrujuće.

ON SE NASLANJA NA VAS

U najvećem broju slučajeva on će svoju glavu nasloniti na vaše grudi, rame ili je spustiti na vaše krilo da ga nežno milujete po kosi. Ako je ono njegov omiljeni položaj za maženje to je znak da vam poručuje da ste mu potrebni. On je muškarac koji kraj sebe želi snažnu i nezavisnu ženu na koju se može osloniti i u koju može da ima bezuslovno poverenje.

ZAGRLJAJ SA JEDNOM RUKOM

Ovakav način grljenja može biti problematičan za tumačenje. On je taj koji ne voli preterano maženje, ali daje svoj doprinos svrsi. Dva su moguća scenarija. Prvi bi bio da je prepoznao da vi volite da se mazite i da se trudi da vam udovolji iako to nije nešto u čemu preterano uživa, a drugi da mu se i ne dopadate baš toliko da bi se više od ovog trudio oko vas.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija