• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.06.2022

09:07

POZNATA GLUMICA zaludela je svet u "Prljavom plesu", a onda je usledio ŠOK! U jeku popularnosti povukla je POTEZ koji joj je UPROPASTIO KARIJERU (FOTO)

AP/Photo

Zanimljivosti

POZNATA GLUMICA zaludela je svet u "Prljavom plesu", a onda je usledio ŠOK! U jeku popularnosti povukla je POTEZ koji joj je UPROPASTIO KARIJERU (FOTO)

Podeli vest

Holivudska glumica Dženifer Grej (62) proslavila se ulogom zanosne Bejbi u kultnom filmu "Prljavi ples" iz 1987. godine, a kolega joj je bio Patrik Svejzi. Njen neobičan izgled oduševio je gledaoce širom sveta, ali pošto glumica nije bila zadovoljna svojim nosem, podvrgla se estetskim operacijama koje su se negativno odrazile na tok čitave karijere

Ne postoji osoba na planeti koja bar jednom nije odgledala film "Prljavi ples", a mnoge dame uzdisale su za Patrikom Svejzijem.

Dženifer Grej u filmu je glumica Bejbi koja je na prvi pogled nije bila klasična lepotica ali je mnogima bila prelepa, jer je imala neverovatnu figuru i držanje koje je osvojilo ljude širom sveta.

Foto: Reuters

Dženifer ovako izgleda danas

Radila kao konobarica

Kada je bila mlada, Grej je pohađala Dalton školu, privatnu školu na Menhetnu za glumu i ples. Tu je upoznala svoju najbolju prijateljicu Trejsi Polan. Nakon završetka 1987. godine upisala se na Menhetn pozorišnu školu gde je studirala glumu još dve godine. Dok je čekala da dobije ulogu, radila je kao konobarica, navodi Wikipedija.

Kako je Dženifer bila neisgurna u svoj izgleda čak i nakon velikog uspeha filma, onda je rešila da se podvrgne estetskim korekcijama zbog kojih je delovala neprepoznatljivo.

Prvi estetski zahvat uradila je već 1989. godine, a prijatelji su je jedva prepoznali nakon ove korekcije. Glumac Majkl Daglas ju je sreo i nije mogao da je prepozna!

 - Ušla sam u operacijsku salu kao zvezda, a izašla kao anonimna žena! Bila je to operacija nosa iz pakla! Uvek ću biti ona glumica koja je nekada bila poznata, a koju danas niko ne prepoznaje zbog zahvata na nosu - priznala je u jednom intervjuu Dženifer Grej.

Nakon estetskih koreckija koje su bile greška, Grej nije dobijala filmske uloge, a njena karijera je krenula nizbrdo.

Grej je često pričala o svom uspehu u "Prljavom plesu".

 - Ove godine moja ćerka Stela gledala je prvi put sa mnom 'Prljavi ples' . Kasnije mi je rekla da sam bila predivna, ali da potpuno drugačije izgledam. To veče smo pričale o jako važnim stvarima, o samosvesnosti, o pobedi nesigurnosti i strahova. Znate da ja nikad nisam u javnosti zaplesala do pre koju godinu? Niti na privatnim venčanjima, javnim događajima, a znate zašto? Jer sam mislila da ću se osramotiti, da će ljudi očekivati da u meni vide savršenu plesačicu, koja se ističe među svima, a da ja to neću biti. Počela sam da plešem kad je umro Patrik. Tada sam shvatila koliko je život kratak, koliko je sve prolazno i zaista sam se zapitala zašto sebi uskraćujem, zašto sebe kažnjavam? Tada sam prihvatila i poziv u šou programu 'Ples sa zvezdama - ispričala je Dženifer svojevremeno.

Foto: pritnscreen you tube CPhillips92

Prljavi ples

Ono što je dalje uticalo je tok njene karijere jeste saobraćajna nesreća sa glumcem Metjuom Broderikom koju su uspeli da prežive, ali majka i ćerka iz susednog automobila nažalost nisu. Ova nesreća odigrala se pred premijeru "Prljavog plesa", a glumica je izjavila da želi neko vreme da se povuče iz javnosti.

Inače, Dženifer je od 2001. u braku s glumcem i rediteljem Klarkom Gregom, s kojim ima ćerku Stelu.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!
Politika

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!

Društvo za ugrožene narode, Memorijalni centar Srebrenica i Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji, čiji je osnivač Nataša Kandić, u pismu upućenom svim državama članicama Ujedinjenih nacija pozivaju sve ambasadore zemalja članica UN da glasaju za podršku sramnoj rezoluciji Generalne skupštine kojom bi se, kako se navodi, "11. juli proglasio Međunarodnim danom sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine".

24.04.2024

12:11

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije
Politika

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma primio je danas Lazara Kovačevića, strelca kluba „Jagodina 92“, koji je prošle nedelje u Rio De Žanieru u Brazilu na kvalifkacionom turniru za Olimpijske igre osvojio prvo mesto u pucanju vazdušnom puškom na 10 metara i plasirao se na Olimpijske igre koje će ovog leta biti održane u Parizu.

24.04.2024

11:45

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija