• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

04.06.2022

16:33

MISLILI SMO DA JE ŠALA! Prelepa misica otkrila da je ROĐAKA pokojne princeze Dajane! (FOTO)

Zanimljivosti

MISLILI SMO DA JE ŠALA! Prelepa misica otkrila da je ROĐAKA pokojne princeze Dajane! (FOTO)

Podeli vest

Kraljica lepote Niam Gven, zamenila je jednu tijaru za drugu, nakon što je saznala da je daleka rođaka pokojne princeze Dajane

Niam Gven, 24-orogodišnja menadžerka društvenih mreža iz Čorlija, koja se takmiči u finalu Mis Velike Britanije i bivša je Mis Preston VB, ostala je zapanjena nakon što je čula za neobičnu porodičnu vezu.

Njena mama, Dona, 59, došla je do otkrića, nakon pretrage na genealoškom sajtu na mreži.

Prema retrazi, obe su u srodstvu sa 13. prabakom princeze od Velsa, kao i sa 15. pradedom.

- Moja mama je bila zainteresovana da otkrije svoje poreklo i htela je da to zabeleži dok je još poznavala nekoliko generacija ranije - rekla je Niam za Jam Press, a prenosi needtoknow.online.

- Mi smo u srodstvu i sa 13. prabakom princeze Dajane i sa 15. pradedom (nije baš dostojno dvorca, ali je ipak uzbudljivo!). Ja i moj brat, Din smo mislili da se šali. Mi apsolutno obožavamo Dajanu, a ko ne bi? Oboje smo to naravno podelili sa prijateljima i porodicom ("sve ima smisla, znao sam da sam kraljevski itd."), moj brat se smejao, jer zapravo ima privezak za ključeve ledi Dajane na ključevima od kuće!

Uprkos njenom sertifikovanom kraljevski dobrom izgledu, garderobi prikladnoj za kraljicu i samouverenom ponašanju, Niam je otkrila da se nije uvek osećala kao dragulj.

- Zaista sam se borila sa samopouzdanjem i opštom anksioznošću. Morala sam da uradim nešto izvan svoje zone komfora, jer sam želela da budem učiteljica, što očigledno uključuje govor pred ljudima. To je najbolja stvar koju sam ikada uradila i radujem se učešću na takmičenju za Mis Velike Britanije. Sada imam mnogo više samopouzdanja - rekla je Niam.

Slično kao pokojna princeza od Velsa, Niam takođe učestvuje u mnogim dobrotvornim akcijama.

Ove godine će one koje učestvuju na izboru za mis Velike Britanije takođe prikupljati sredstva za istraživanje raka, cilj koji je Niam blizak.

Ona je dodala: - Ovaj mesec je svest o raku kože. Moja mama je primetila mladež veoma nenormalnog izgleda na mojim leđima, koji se vremenom promenio, strane su bile nepravilne, bile su dve različite boje i podignute, što su sve znaci na koje treba obratiti pažnju. Nikada se nisam mnogo sunčala i imam tamnu boju, tako da nisam mislila da treba da brinem, ali kada sam otišla u bolnicu da se to proveri, oni su hteli da ga odmah uklone. Bilo je veoma zastrašujuće, ali na sreću to nije bio melanom, mada sam i dalje veoma oprezna kada se radi o sunčanju i uvek nosim faktor 50 na suncu i SPF svaki dan.

Sa kraljevskom krvlju i porodičnim stablom koje sadrži jednu od najomiljenijih kulturnih i modnih ikona na svetu, Niamine šanse za osvajanje krune za Mis Velike Britanije su veoma dobre.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija