• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/kurir.rs

05.06.2022

19:53

RODILA SINA U OKEANU! Snimak bebe sekund nakon rođenja je NEPROCENLJIV, kritikovali je zbog HIGIJENE! (VIDEO)

Zanimljivosti

RODILA SINA U OKEANU! Snimak bebe sekund nakon rođenja je NEPROCENLJIV, kritikovali je zbog HIGIJENE! (VIDEO)

Podeli vest

Džozi Peukert je rodila svoju bebu dok je sedela na obali okeana i rekla da pritom "nije brinula". Neki od komentara su tvrdili da porođaj nije bilo "higijenski"...

Džozi Peukert (37) porodila se na obali Paja Majaguala u Nikaragvi dok su je zapljuskivali talasi, a na lokaciju je dovezao njen partner Beni Kornelijus (42). Sve je zabeleženo kamerom, a video je na Instagramu pregledan više od 200.000 puta. 

Mada se na snimku vidi kako prolazi kroz kontrakcije i trpi bolove, ova mama je rekla kako joj je ritam talasa u kombinaciji sa njenim kontrakcijama zapravo stvorio prilično prijatno iskustvo.

- Talasi su imali isti ritam kao i kontrakcije, zbog tog finog toka sam se osećala veoma dobro. Sinula mi je ideja da želim da se porodim u okeanu i pošto su uslovi bili dobri tog dana, uradila sam to - rekla je Džozi.

 

 

Džozi i Beni su potom dočekali svog sina, Bodija Amora Oušna Kornelijusa, 27. februara pre nego što su se spakovali i odvezli kući.

Majka četvoro dece poslala je svoju decu kod prijatelja kada je saznala da porođaj počinje, a ona i njen partner su sa sobom poneli 'pribor' za porođaj - peškire, činiju sa sitom za placentu, gazu i papirne ubruse.

 

 

- Moj prvi porođaj je bio u bolnici i bio je prilično traumatičan. Drugi put sam se porodila kod kuća, a trećg puta je čak i babica u mom domu bila suvišna. Sada nisam išla na preglede kod lekara, na ultrazvuk ili nešto slično. Nismo imali termin za porođaj, samo smo verovali - rekla je ova mama.

Džozi je podelila video na Instagramu dva dana nakon Bodijevog rođenja, gde je naišla na pojedine komentare ljudi koji su bili zabrinuti da li je rođenje mališana izvedeno u higijenskim uslovima ili ne.

 

 

"Da li je ovo bezbedno? Ima puno bakterija u moru", "Kakav šok za tu bebu - od tople materice do hladnog okeana", "Bravo, veoma pametan potez za nekoga ko već ima decu kod kuće", "Šta bi se desilo da se porođaj iskomplikovao?"...

Mama je brzo odgovorila na komentare navodeći da je njen sin "savršeno zdrav", kao i da su preduzeti odgovarajući koraci kako bi se osiguralo da porođaj u okeanu bude bezbedan.

 

 

- Bodi je rođen na podnevnom suncu kada je bilo oko 35 stepeni, uopšte nismo bili zabrinuti da će mu biti hladno i nisam imala nikakve brige o infekcijama koje se prenose vodom - rekla je.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija