• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ljubavizdravlje/Maja Jovanović

13.06.2022

21:00

Ivana Pavković: SUĐENO mi je da IMAM SINOVE, biću jedina PRINCEZA u porodici, MAŽENA i čuvana!

printscreen instagram/ivanapavkovic

Zanimljivosti

Ivana Pavković: SUĐENO mi je da IMAM SINOVE, biću jedina PRINCEZA u porodici, MAŽENA i čuvana!

Podeli vest

U prvoj trudnoći, kada se približio porođaj, imala sam strah od nepoznatog, sada više imam strah od poznatog, kaže pevačica Ivana Pavković

Pevačica Ivana Pavković na muzički scenu zakoračila je 2011. godine kroz takmičenje "Zvezde Granda" i obezbedila odličan plasman. Iako se od petnaeste godine bavi muzikom, morala je da sečeka svojih pet minuta i odlično ih je iskoristila. Ubrzo je postala jedna od popularnijih mladih pevačica. Ovo takmičenje nije joj otvorilo samo vrata ka uspehu u karijeri, već i u ljubavi. Tada je upoznala i svog sadašnjeg supruga, takođe pevača, Petra Mitića i ubrzo otpočela zajednički život sa njim. Početkom 2016. godine saznali su da čekaju bebu i odmah potom se i venčali. Šest godina kasnije, njihova sreća je udvostručena jer su početkom godine saznali da očekuju blizance. O trudničkim danima, braku i povratku na scenu Ivana govori za Ljubav i zdravlje.

Početkom marta otkrila si da si u drugom stanju i da čekaš blizance. Kako provodiš trudničke dane?
- Potpuno bezbrižno. Čim sam saznala da sam u drugom stanju, a posebno da čekam blizance, doktor mi je rekao da moram da mirujem. Sve što sam tada imala u planu, po pitanju karijere, otkazala sam i posvetila se odmaranju, mužu i detetu. Petar radi, pa svaki njegov slobodan trenutak koristimo da uživamo u prirodi.

Imaš li drugačije navike u odnosu na prvu trudnoću?
- Imam, zaista. Najveća promena je u načinu ishrane. Tokom trudnoće sa prvim sinom Vujadinom veoma sam se i ugojila, sada sa tim nemam probleme. Nemam nikakvih poteškoća u obavljanju svakodnevnih aktivnosti, imam više energije nego tokom prethodne trudnoće.

Kako si reagovala kada si saznala za blizanačku trudnoću?
- Bila sam u šoku. Malo me je i obuzeo strah jer nisam očekivala takvu informaciju. U porodici nemamo nikoga ko ima blizance, pa mi ni na kraj pameti nije bilo da bi to moglo nama da se desi. Posle prvobitnog iznenađenja, veoma sam se obradovala i uzbuđena sam zbog svega što sledi.

Da li već znate pol beba?
- Od početka trudnoće upoznati smo sa polom beba. Čekamo dva dečaka. Suđeno mi je da imam sinove. Biću jedina princeza u porodici i nadam se da ću biti mažena i čuvana od strane moja četiri muškarca. Biće veoma uzbudljivo, u to nemam sumnje.

Ko ti najviše pomaže u ovom periodu?
- Najviše mi pomaže sestra od tetke koja živi u Beogradu. Ona i tetka su mi najveća ispomoć oko kućnih poslova i brige o Vujadinu. Uskoro ćemo otići kod Petrovih roditelja u posetu, pa kod mojih. Za dva meseca, kada dođu bebe, oni će doći u Beograd kod nas, tako da ću uvek imati nekoga za ispomoć i sve što mi bude bilo potrebno u prvom periodu posle porođaja.

Imaš li nekih strahova tokom ove trudnoće ili si prepuštena savetima lekara?
- U prvoj trudnoći, kada se približio porođaj, imala sam strah od nepoznatog. Sada više imam strah od poznatog. Iako mi je iskustvo sa prvim porođajem bilo fenomenalno, nadam se da će i sada biti tako. Imam puno poverenje u svog doktora. Generalno, prepuštena sam njegovim savetima i ponašam se kako mi telo kaže.

Koliko ti Petrova podrška znači u ovom periodu?
- Mnogo mi znači. Od početka smo Petar i ja jedno drugome podrška u svemu, što poslovno, što privatno. Zajedno smo prošli kroz prvu trudnoću, a sada nam je sve još lepše jer nam je tu i sin. Neizmerno smo srećni zbog svega što nas očekuje.

Da li je proširenje porodice jos više učvrstilo vašu ljubav?
- Naravno da nas je to još više povezalo i nadam se da ćemo posle dolazaka još dvojice mališana biti još jači. Rođenje prvog sina nas je dodatno zbližilo. Upoznali smo jedno drugo mnogo bolje kroz situacije i stanja koja su dolazila. Volela bih da se zauvek volimo kao sada.

Strahuješ li da će ti odsustvo sa scene zbog korone, pa sada i trudnoće, uticati na karijeru?
- Iskreno, nemam strah od odsustva sa scene. Smatram da u našem poslu nikada ne možeš da znaš na čemu si. Jedna pesma može da ti promeni život. Meni je i drago da mogu da se povučem sa scene, pa sa strane posmatram šta je aktuelno, šta publika voli da sluša. Čini mi se da u ovome što je trenutno popularno ne pronalazim sebe. Tako da, prijaće mi da presečem i sama sa sobom razgraničim šta bih snimala. Kada se oporavim od porođaja, objaviću novu numeru i čim budem mogla, vratiću se na scenu, jer sam se uželela nastupa.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija