• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.06.2022

18:48

RASKINUO JER NE ŽELI OBAVEZE! Poznati glumac ostavio 10 godina mlađu devojku!

Zanimljivosti

RASKINUO JER NE ŽELI OBAVEZE! Poznati glumac ostavio 10 godina mlađu devojku!

Podeli vest

Slavni holivudski zavodnik Džejson Momoa raskinuo je sa Eizom Gonzales

Njih dvoje su izazvali veliku medijsku pažnju kad su počeli da se zabavljaju, a sada je javnost ostala zapanjena iznenadnim raskidom nakon nekoliko meseci. Američki glumac i njegova, već sada bivša devojka Eiza, ostali su u dobrim odnosima.

 

 

- Njihova veza nije bila toliko ozbiljna, a zajedničko vreme su provodili kad god su mogli. Oboje su bili pretrpani poslom, pa se i nisu toliko često viđali - rekao je neimenovani izvor.

- Eiza je vrlo zabavna osoba koja je, uglavnom, avanturistički nastrojena, a to se Momoi svidelo kod nje, jer dele istu strast - dodao je drugi izvor.

Iako je ova meksička glumica htela nešto ozbiljnije, tvrdi izvor, Džejson, pak, nije žurio u novo poglavlje života.

 

 

- Nije hteo da meša decu u ništa ozbiljnije. Džejson je imao dosta ljubavi prema svojoj bivšoj ženi Lisi i još uvek ima ogromno poštovanje prema njoj - zaključio je prvi neimenovani izvor.

Podsetimo, Džejson Momoa se samo pre nekoliko meseci razveo od Lise Bonet. Njih dvoje su dotad bili 5 godina u braku i 17 godina u vezi.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija