• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.06.2022

16:17

ZA NJU SU GODINE SAMO BROJ! Slavna manekenka pokazala obline u nikad vrelijem izdanju! (VIDEO)

Reuters

Zanimljivosti

ZA NJU SU GODINE SAMO BROJ! Slavna manekenka pokazala obline u nikad vrelijem izdanju! (VIDEO)

Podeli vest

Slavna manekenka Elizabet Harli nedavno je proslavila 57. rođendan, a to je nikako ne ometa da se svoje provokativne fotografije postavlja na Instagram

Elizabet Harli nedavno je oduševila publiku kratkim snimkom na kome skakuće i đuska u jednostavnom, crnom bikiniju sa detaljima od zlatnih karika.

Lepa brineta je zapravo na ovaj način reklamira bikini koji je sama dizajnirala, a istakla je da je to njen omiljeni model. I zaista – sjajno joj pristaje, ističe njen bujni prirodni dekolte, ali i savršeno vitku liniju.

SNIMAK MOŽETE VIDETI KLIKOM OVDE.

Snimak je pregledan gotovo milion puta, a očekivano usledili su brojni komplimenti. „Ti si žena TELO“, „Goriš“, „Mogu samo da kažem VAU“, „Kakva vatra“, „Predivna“, „Nikada me ne razočaraš“, „Ti si žena koja najbolje stari na svetu“, „Kao devojčica si“, samo su neki od komentara.

Iako ste verovatno pomislili da Elizabet ovakvu figuru duguje rigoroznom režimu ishranu, ona tvrdi da je život prekratak da bi držala dijetu. Ipak, kaže da se trudi da s vremena na vreme povede računa o tome šta unosi u sebe.

- Sada jedem malo više nego u mladosti, ali ne jedem brzu hranu i pijem gazirana pića samo jednom mesečno. Život je prekratak da bih bila na strogoj dijeti. Moja slabost je puter od kikirikija, ako ga imam u kući, zabošću prst u teglu, svaki put kad prođem pored nje - rekla je nedavno.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija