• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.06.2022

13:55

ŽELITE VEĆE GRUDI? Sve što vam je potrebno je PERTLA - HIT TRIK zaludeo žene na društvenim mrežama (VIDEO)

Freepik.com

Zanimljivosti

ŽELITE VEĆE GRUDI? Sve što vam je potrebno je PERTLA - HIT TRIK zaludeo žene na društvenim mrežama (VIDEO)

Podeli vest

Već je poznato da na TikToku možemo da pronađemo razne trikove koji mogu da nam koriste u svakodnevnom životu, ali da li ste znali da postoji način da imate veće grudi uz pomoć samo jedne pertle?

Naime, na stranici @americanthreads devojka objašnjava:

 - Nemate puš ap grudnjak? Nema problema -  rekla je ona.

Uz snimak koji je objavljen na TikToku stoji jednostavno objašnjenje kako da dobijete bujniji dekolte uz pomoć samo jedne pertle.

 

@americanthreads No push up bra? No problem? Send this to your bestie who needs to know this! #brahack #stylehacksforgirls #boobhacks #fortheladies ♬ original sound - kooze

 

Neverovatno je koliko samo jedna stvar može da vam promeni kompletan izgled. 

Sve što treba da uradite jeste da provučete pertlu kroz bratele brushaltera i zategnete je. Efekat će biti neverovatan, a ne sumnjamo da će mnoge dame koristiti baš ovaj trik.

Podsetimo, ukoliko osetite bol u grudima, uzroci mogu da budu razni. 

Bol se može pojaviti u različitima fazama života žene. Procenjuje se da oko 70 posto žena pati od ovog poremećaja koji takođe može uticati na emotivno stanje žene. Bol se može javiti u samo jednoj dojci, obe ili samo u pojedinom delu dojke.

Prema izveštaju od strane "Breast Cancer Foundation“ bol u grudima podrazumeva bilo kakvu bol, osetljivost ili neugodu u području grudi ili okolnom tkivu, a pojaviti se može iz više razloga. Dodaju da bol u grudima, u većini slučajeva nije povezana s rakom dojke. Takođe, klinička bol u grudima nije povezana s većim rizikom od dobijanja raka dojke.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija