• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.06.2022

13:27

KRALJICA PONOVO JAŠE! Elizabeta nije poslušala LEKARE, pa su je opet snimili na KONJU (FOTO)

Zanimljivosti

KRALJICA PONOVO JAŠE! Elizabeta nije poslušala LEKARE, pa su je opet snimili na KONJU (FOTO)

Podeli vest

Kraljica Elizabeta II (96) odlučila je da ne posluša savete lekare koji su joj pre nekoliko meseci rekli da prestane da jaše, tako da je u Vindzoru uslikana na konju

Kraljica Elizabeta je zbog zdravstvenih problema bila odsutna na mnogim događajima, a javnost je imala priliku da je vidi kako hoda sa štapom.

Međutim, kada se ove nedelje u Vindzoru pojavila bez štapa, mnogi su naslutili da se njeno zdravtveno stanje popravilo.

Izvor je za "The Sun" rekao kako je kraljici nedostajalo jahanje poslednjih devet meseci, pa je uživala što je ponovo na konju.

 

 

- Nakon svih briga za njeno zdravlje, dobar je znak ponovno je videti kako jaše. Prilično je izvanredno to raditi s 96 godina -  rekao je izvor.

Kraljica je aktivna jahačica još od 1929. godine. Kada je imala 3 godine dobila je ponija, a takođe je tokom čitavog života uzgajala trkače konje.

 

 

Plan je da kraljica ode i na svoje godišnje putovanje u Škotsku za Holyrood Week, ali kako su rekli iz Bakingamske palate, ta odluka će biti donešena kasnije. 

Podsetimo, svoju dugovečnost i dobar izgleda kraljica Elizabeta duguje zdravstvenim navikama

Kraljičin lični kuvar Daren Mekgrejdi, otkrio je u svojoj knjizi " Eating Royally: Recipes and Remembrances from a Palace Kitchen" koje su njene navike u ishrani.

Mekgrejdi navodi da ono što kraljica Elizabeta jede svaki dan nije se promenilo poslednjih 60 godina. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 1 godinu

Не би требало да јаше, боље јој је да вози мига ! ! ! ! !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija