• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.07.2022

13:08

STRGLI MU S RUKE SAT VREDAN 41.000 DOLARA! U Napulju razrađuju taktiku kako da sačuvaju turiste od lopova pošto je pokraden čuveni glumac

Printscreen You Tube Entrée libre

Zanimljivosti

STRGLI MU S RUKE SAT VREDAN 41.000 DOLARA! U Napulju razrađuju taktiku kako da sačuvaju turiste od lopova pošto je pokraden čuveni glumac

Podeli vest

Prošle nedelje baš u napuljskoj oblasti francuskom glumcu Danijelu Oteju ukraden je luksuzni sat "patek filip", vredan 41.250 dolara

Da bi doskočili lokalnim lopovima koji džepare turiste, a često ordiniraju i na mestima koja posećuju bogati gosti, turistički poslenici u Napulju predlažu da gosti hotela skup nakit, a posebno satove zamene jeftinim kopijama!

Dva mladića na skuterima skinula su sat sa Otejovog zgloba dok se vozio u taksiju sa otvorenim prozorom.

Glumac, koji je boravio u Napulju zbog predstave koja je bila na programu Festivala teatra u Kampaniji, odmah je prijavio pljačku policiji.

Šef turizma Napulja Cezar Foa rekao je da je važno da turisti u Napulju mogu da uživaju bezbedno i u miru, a da bi hoteli mogli tome da doprinesu.

On predlaže da uprava hotela gostima ponudi plastične satove od 11 dolara, koje će kasnije nositi kući kao suvenir.

 

 

- Satovi bi mogli da budu ukrašeni, da na sebi imaju simbol regije u Italiji čiji je glavni grad Napulj - obrazložio je Foa.

On je podsetio da se Napulj ne razlikuje mnogo od bilo kog drugog grada u Italiji i naveo slučaj krađe sata lideru šampionata Formule 1 Šarlu Lekleru, dok je davao autograme u toskanskom gradu Vijaređo. Lekler je ostao bez sata "rišar mil" vrednog 320.000 dolara.

Predlog Foe, međutim, nije naišao na odobravanje, a među podsmešljivim komentarima na društvenim mrežama bilo je i onih koji savetuju bogatašima da se voze u čamcima da njihove superjahte ne bi bile opljačkane!

bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija