• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

11.07.2022

07:55

SVI PRIČAJU O HALJINI JELENE ĐOKOVIĆ! Evo koji brend je u pitanju, a CENA - prava "sitnica"! (FOTO)

Tanjug

Zanimljivosti

SVI PRIČAJU O HALJINI JELENE ĐOKOVIĆ! Evo koji brend je u pitanju, a CENA - prava "sitnica"! (FOTO)

Podeli vest

Jelena Đoković je u preslatkoj roze haljini bodrila Novaka Đokovića na finalu Vimbldona, a sada je otkrila i koji brend je u pitanju

Novak Đoković po sedmi put je postao šampion Vimbldona. U finalu je nakon preorketa pobedio Nika Kirjosa (4:1), a posle protokola usledio je svečani bal koji priređuje treći Grend slem u sezoni.

Njega je sve vreme bodrila supruga Jelena Đoković, koja se tom prilikom pojavila u simpatičnoj roze haljinici, o kojoj su svi pričali.

Ona je nedavno na svom Instagramu otkrila i da se radi o haljini luksuzne linije "Cecilie Bahnsen", a na njihovom sajtu stoji i cena pomenutog komada.

Baš ta haljina, koju je Jelena nosila, košta 950 evra, što verujemo nije neka posebna suma novca za suprugu našeg proslavljenog tenisera.

Foto: Reuters

Novak i Jelena Đoković

Kako bi se zaštitila od sunca, Jelena je tokom meča nosila i simpatičan šeširić, a mnogi su na društvenim mrežama komentarisali da podseća na simpatičnu šećernu vunu.

Ovo su još neki modeli pomenutog brenda, uz onaj koji je Jelena nosila:

Foto: Printscreen/ceciliebahnsen.com

haljina koju je nosila Jelena Đoković na finalu Vimbldona

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goca

pre 1 godinu

Ako želis da izgledas ko šećerna vuna ti se ovako obučes.Ovo je ok ako imaš 4 godine pa te vode kod baba tetke.

Mima

pre 1 godinu

Alisa u zemlji cuda Zasto uopste bilo ko ima potrebu da pise o toj zeni Cime je to zasluzila Uzas

Marko

pre 1 godinu

Haljina brenda DZAK. Dobro joj stoji - kad bi se zezali.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija