• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

13.07.2022

11:22

OVAJ PAS JE PRAVI UMETNIK! Kada vidite KONAČNU VERZIJU SLIKE, ostaćete bez teksta! (VIDEO)

Instagram/cutie_dogss_

Zanimljivosti

OVAJ PAS JE PRAVI UMETNIK! Kada vidite KONAČNU VERZIJU SLIKE, ostaćete bez teksta! (VIDEO)

Podeli vest

Pas je pokazao veoma zanimljiv talenat, kojim ne bi mogli ni mnogi ljudi da se pohvale

 

 

Opšte je poznato da psi mogu da nauče mnoge trikove. Od osnovnih komandi poput sedi, lezi, daj šapu, do komplikovanih stvari kao što su pronalaženje droge i oružja, ples i tome slično.

Međutim, kad god vidimo nekog dobro istreniranog i naučenog psa, ostanemo bez teksta, s obzirom na to da su oni, kad se sve podvuče, ipak životinje.

Ovaj put smo naišli na jedan presladak snimak, gde je pas pokazao kako nastaje jedno slikarsko umetničko delo.

Prvo je doneo platno, obojio ga plavom bojom, naslikao stabiljku, cvet, listove... a kako je to sve izgledalo u praksi, kao i konačnu verziju, možete pogledati u snimku sa početka teksta.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija