• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.07.2022

10:05

PRE 39 GODINA ZALUDELA JE SVET SAVRŠENIM TELOM U FLEŠDENSU, A DANAS IZGLEDA KAO AVION! Popularna glumica je PRAVA LEPOTICA (VIDEO/FOTO)

pritnscreen you tube Derya Pembe

Zanimljivosti

PRE 39 GODINA ZALUDELA JE SVET SAVRŠENIM TELOM U FLEŠDENSU, A DANAS IZGLEDA KAO AVION! Popularna glumica je PRAVA LEPOTICA (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Glumica Dženifer Bils (58) koja je očarala ceo svet ulogom u filmu "Flešdens" iz 1983. godine danas izgleda pojednako dobro kao pre 39 godina

Dženifer je igrala zgodnu plesačicu Aleks u filmu "Flešdens", a ne postoji muškarac nije pao na njene čari.

Glumica prirodne lepote postala je planetarno popularna zahavljujući ulozi u ovom filmu iako je tada imala samo 20 godina.

Predviđali su joj veliki uspeh u Holivudu, ali je ona rešila da studira. Dženifer je studirala američku književnost na Uvinerzitetu Jejl.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Retroderno (@retroderno)

 

 Pojavljivala se u filmovima kao što su "Đavo u plavoj haljini", "Rodžer Dodžer", "Odbegla porota", "Knjiga spasa" i obično je igrala sporedne uloge.

Njen uloga u seriji "The L Word" koja se prikazivala od 2004. do 2009. godine je prošla veoma zapaženo. 

Ponudili su joj da bude deo rijalitija "Ples sa zvezdama", ali ona sebe nikada nije doživljavala kao plesačicu.

 - Nisam plesačica. Pitali su me i odbila sam - govorila je.

Ono što je zanimljivo jeste da je glumica Demi Mur konkurisala za ulogu u filmu "Flešdens" ali je na kraju Dženifer dobila ulogu.

Dženifer je udata za biznismena Kena Diksona sa kojim ima ćerku.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Trik

pre 1 godinu

Telo u filmu uopšte nije njeno,kao i scena u kojoj igra pred komisijom. U pitanju je savim druga glumica tj.ptofesionalna plesačica čije ime stoji i na imdb u i odjavnoj špici filma. Ova mala je dala samo svoj lik,tj. glavu!!!! Kao i Kim u 9 ipo nedelja...to i ptide na grani odavno znaju...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija