• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.07.2022

12:13

PRINCEZA DAJANA JE BILA ZALJUBLJENA U NJEGA? Isplivali ŠOK DETALJI  - veza je trajala 12 GODINA? (FOTO)

Zanimljivosti

PRINCEZA DAJANA JE BILA ZALJUBLJENA U NJEGA? Isplivali ŠOK DETALJI - veza je trajala 12 GODINA? (FOTO)

Podeli vest

Pokojna princeza Dajana bila je 1985. godine na koncertu Live Aid u Londonu gde je nastupao Džordž Majkl koji je tada bio član benda The Wham! Lejdi Dajana bila je velika obožavateljka Džordža Majka, a u novoj biografiji "George Michael: A life" o slavnom pevaču navodi se da je njihova povezanost bila i veća nego što je javnost znala

Biografiju je napisao Džejms Gavin, koji je veoma opširno opisao kako je izgledao život jednog od najpopularnih britanskih muzičara.

 - Dajana je volela muzičare -  ispričao je Gavin u razgovoru o knjizi za američki Fox News Digital.

 - Bila je prava obožavateljka. Bila je zaljubljena u pop zvezde i upoznala je mnoge od njih. Radila je s nekima od njih i zvala ih da nastupaju na događanjima koja je organizovala i koji su joj bili važni. Elton Džon i princeza Dajana bili su jako povezani, to je poznato, no Džordž Majkl bio je mnogo ćutljiviji oko cele priče. A nije se moglo poreći da se Dajana zaljubila u njega -  dodao je on.

 

 

Gavin tvrdi da je veza između Dajane i Džordža trajala 12 godina.

 - Džordž Majkl je bio sramežljiv u vezi s princezom Dajanom iz dva razloga. Prvo, bila je princeza od Velsa. Iako je Džordž Majkl bio Džordž Majkl, princeza Dajana bila je popularnija od kraljice. A on nije hteo da izgleda kao da uhodi princezu, kao da joj se nameće -  rekao je Gavin i dodao:

 

 

 "Plus je bio svestan njenih osećanja prema njemu... Tu se, naravno, nikad ništa ne bi dogodilo, no možete zamisliti koliko mu je to bilo neugodno. Zato ju je držao na distanci. Njihovo prijateljstvo se sastojalo od povremenih ručkova i telefonskih poziva."

Foto: AP/Photo

Džordž Majkl

Biograf je otkrio da je Dajana smatrala da je Majkl prezgodan. Takođe, on joj je uljudno uzvraćao na komplimente:

 

 

"Hvala vam, gospođo. I vi ste prilično savršeni".

Jedne kasne večeri 1996. godine, Dajana je nazvala Majkla. Tada je bio aktualan njen razvod od princa Čarlsa i ona je patila. Majkl koji je sedeo kod kuće s prijateljem, digao je slušalicu kada je čuo ko mu ostavlja poruku na telefonskoj sekretarici. No, sekretarica je nastavila da snima razgovor.

 - Automatska sekretarica snimila je prva tri minuta razgovora -  rekao je Gavin.

- U razgovoru se oseća nežnost. Dajana se gotovo kikoće i zvuči sramežljivo. On je bio polaskan što ga zove. Zvuče prisno -  dodao je.

Takođe, navodi se da je Dajana bila velika podrška Majklu 1997. godine kada mu je majka preminula od raka. Pevač za kojim su "ludele" žene širom sveta u to vreme još uvek je skrivao da je gej.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija