• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.07.2022

13:06

BIVŠA MENADŽERKA OPLELA PO TOMU KRUZU: Vrištao je zbog slika u novinama, imao probleme sa KONTROLOM BESA, a bio je OPSEDNUT izgledom

Tanjug/AP

Zanimljivosti

BIVŠA MENADŽERKA OPLELA PO TOMU KRUZU: Vrištao je zbog slika u novinama, imao probleme sa KONTROLOM BESA, a bio je OPSEDNUT izgledom

Podeli vest

Bivša menadžerka Toma Kruza, Ajlin Berlin (82) ispričala je da je glumac imao užasnu narav kada je bio mlađi

Ona je za Daily Mail otkrila da je Tom Kruz neko vreme živeo kod nje.

 - Tom je imao užasnu narav - rekla je ona u intervjuu za Daily Mail i kao primer prepričala jednu situaciju kada je bio nezadovoljan poklonom koji mu je dala za 19. rođendan.

 - Poklonila sam mu album sa isečcima svih tekstova o njemu objavljenih u tinejdžerskim magazinima. Počeo je da vrišti: 'Ne želim da budem u tinejdžerskim magazinima - prisetila se ona.

 - To je kao da počne da tinja, a onda proključa i eksplodira. Ja to pripisujem njegovoj nesigurnosti -  rekla je Berlin.

Glumac je podigao veliku prašinu u medijima nakon što je snimljen kako viče na filmsku ekipu na snimanju filma "Nemoguća misija 7".

Foto: AP/Karren Ballard

Tom Kruz

Opsednut izgledom

  - Tom je bio toliko opsednut izgledom da je ceo dan eksperimentisao s pozama za svoj prvi fotosešn - otkrila je.

 - Pripremao se za fotkanje paradirajući u donjem vešu. Imali smo zid s ogledalima i on bi hodao uokolo u pantalonicama i stiskao šake i bicepse diveći se sam sebi u ogledalu -  ispričala je.

"Brinula ga je visina"

 

 

"Bilo mi je neugodno, ali on je voleo da pokazuje ​​svoje telo. Bio je jako ponosan na to. Brinuo se što je bio visok samo metar i sedamdeset. Rekao je da bi voleo da nosi cipele koje bi ga malo podigle."

Foto: APfoto

Ne voli ljude

Dodala je i kako je glumac oduvek bio jako egocentričan.

"Uvek se sve vrtelo samo oko njega. Samo ja, ja, ja i ja - rekla je i otkrila kako je imao i problema s kontrolom besa.

 

 

"Ne voli ljude"

"Nije me iznenadilo što su sva tri njegova braka, s Mimi Rodžers, Nikol Kidman i Kejti Holms, završila razvodom. Mislim da on ne voli ljude. On voli ono što radi."

 - Tužna sam zbog njega. Brinem se da je usamljen. Sve dok može raditi i snimati svoje filmove, biće u redu. Što će se dogoditi kada to više ne bude mogao, ne znam -  zaključila je.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija