• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.08.2022

23:27

NAZIVAJU ME DEBELIM KITOM, ALI JA I DALJE NOSIM MINIJATURNI BIKINI! Ova žena je odlučila da ponosno pokazuje VIŠAK KILOGRAMA! (VIDEO)

printscreen/TikTok

Zanimljivosti

NAZIVAJU ME DEBELIM KITOM, ALI JA I DALJE NOSIM MINIJATURNI BIKINI! Ova žena je odlučila da ponosno pokazuje VIŠAK KILOGRAMA! (VIDEO)

Podeli vest

Adela Hopkinson iz Velike Britanije rado deli svoje snimke u kupaćem na društvenim mrežama uprkos činjenici da je gojazna osoba

Britanka Adel Hopkinson iz Notingema nosi veličinu odeće broj 56. Malo je reći da je ova majka troje dece krupna.

Ali uprkos svojoj težini, mada nije želela da otkrije koliko kilograma ima, ona nosi minijaturni beli bikini na plaži. Ona ne mari što je na društvenim mrežama zasipaju negativnim komentarima i nazivaju je kitom i traže da se pokrije. Adel tvrdi da se u minijaturnom bikiniju oseća tako se*si.

Deca su je zlostavljala

Adel tvrdi da je ponosna na svoje telo iako joj je trebalo mnogo vremena da ga prihvati i zavoli.

- Oduvek sam bila krupna kao dete. Maltretirali su me od moje 5 godine. Zvali su me masna i debela, a meni se povraćalo svaki put kad bih to čula. Nemilosrdno su me zadirkivali, a ja sam stalno plakala i osećala sam se nepoželjno. Kad sam imala 16 godina već sam nosila odeću veličine 46. Nisam volela sebe i svoje telo i mislila sam da nikad neću pronaći dečka – počela je Adel svoju ispovest.

Ona ne krije da je u tom periodu na sve moguće načine pokušavala da smrša.

- Probala sam svaku moguću dijetu za koju sam čula. Jela sam samo supu ili kupus, ali ništa nije uspevalo. To je uticalo na moje samopouzdanje i u jednom trenutku sam se zapitala da li ću ikad moći da zavolim sebe i sopstveno telo ili da pronađem momka – dodala je ona.

Zavolela muža pa sebe

A onda se sve promenilo 2003. kad je upoznala svog sadašnjeg muža Toma koji je 12 godina stariji od nje.

- Imala sam 21 godinu, mrzela sam sopstveno telo i nosila sam haljine poput šatorskog krila. Međutim Tom me je obasipao komplimentima i rekao mi da me voli takvu kakva jesam. To mi je dalo samopouzdanje da konačno i ja zavolim svoje tele – rekla je Adel.

Venčali su se i 2007. su dobili prvog sina, naredne godine rodila je drugog dečaka, a 2012. i devojčicu.

- Pogledajte ovo moje telo ono je na svet donelo troje fantastične dece. Svaka trudnoća je ostavlja dodatni višak kilograma na meni koje nisam mogla da skinem. Kad sam shvatila da ne mogu ništa da promenim, odlučila sam da prihvatim sebe takva kakva jesam i da zavolim sopstvene obline – dodala je ona.

Počela je da kupuje kratke suknje, duboko dekoltirane majice i lepršave letnje haljine na bretele kako bi pokazala svoje velike grudi.

- Jednostavno nisam više želela da se skrivam, već sam želela da naglasim svoj se*sepil. Ne morate da nosite XS veličinu da biste se osećali se*si i imali samopouzdanje – naglasila je Adel.

Od mržnje do ljubavi

U želji da podeli svoje iskustvo i pruži utehu svima koji prolaze kroz ono kroz šta je i ona prošla, Adel je 2010. pokrenula svoj Jutjub kanal, a potom i profile na društvenim mrežama.

- Dobijam toliko različitih komentara. Ima onih koji otvoreno pokazuju mržnju prema meni. Kritikuju me i nazivaju pogrdnim imenima i vređaju, a ja shvatam da su zapravo oni nesrećni i mogu samo da ih žalim - rekla je Adel.

Video snimak u belom bikiniju sa plaže koji je postavila na Tik Toku videlo je 4, 6 miliona ljudi.

- Odmah su počeli da me zatrpavaju komentarima i nazivaju kitom, da pišu kako sam kandidat za preranu smrt, da sam odvratna i da moram da se pokrijem. Ali svi ti komentari me zabavljaju. Imam više od 250.000  pratilaca na društvenim mrežama iz celog sveta koji se ne mogu zasititi mog velikog, lepog tela. Žene mi poručuju da sam njihov uzor, a od muškaraca iz celog sveta dobijam bračne ponude iako sam udata. Zovu me „vrela mama“.  Meni je najvažnije da se ja osećam fantastično u svom telu što se po mom samopouzdanju i vidi – zaključila je Adel.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija