• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.08.2022

14:20

PRODAVAC ODBIO PRINCEZU DAJANU JER MU JE BIO KRAJ RADNOG VREMENA: Gospođo, sledeća radnja vam je iza ugla (FOTO)

Zanimljivosti

PRODAVAC ODBIO PRINCEZU DAJANU JER MU JE BIO KRAJ RADNOG VREMENA: Gospođo, sledeća radnja vam je iza ugla (FOTO)

Podeli vest

Kustos Metju Storej organizovao je modnu izložbu koja nosi naziv "Royal Style in the Making", na kojoj mogu da se vide odevne kombinacije pokojne princeze Dajane, ali niko nije znao da su neke od njih sasvim slučajno odabrane

Yahoo News piše da je jedna od najpoznatijih odevnih kombinacija princeze Dajane zamalo ostala u izlogu radnje.

Nakon venčanja sa princom Čarlsom, Dajana je nosila komplet boje breskve u kojem je kasnije otišla na medeni mesec.

Taj komplet dizajnirali su Bellville Sassoona.

Kada se Dajana verila za Čarlsa, ona je posetila njihovu radnju u Londonu i tražila komplet za vereničke fotografije.

 

 

Kako je princeza stigla pred kraj radnog vremena, prodavac je nije prvo prepoznao i rekao joj je da je robna kuća Harrods odmah iza ugla. 

- Možete da zamislite kako su se Belinda Belvile i David Sasun osećali kad su shvatili da je buduća princeza od Valesa odbijena - rekao je kustos Matju Storej za People.

 

 

Međutim, princeza Dajana se ponovo vratila u istu radnju gde su je dočekali otvorenih ruku i tako je napravljen komplet boje breksve koji je kreiran samo za nju. Taj komplet je i nosila na medenom mesecu sa Čarlsom.

Princeza je verovatno bila oduševljena ovim kompletom, jer ga je nosila u nekoliko drugih prilika, uključujući i turneju po Australiji 1983. godine.

 

 

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija