• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

31.08.2022

17:51

PRE 14 GODINA JE POLILI KISELINOM, A I SADA IMA POSLEDICE! Zbog RUPE U OKU voditeljka hitno hospitalizovana! (FOTO)

Instagram/katiepiper_

Zanimljivosti

PRE 14 GODINA JE POLILI KISELINOM, A I SADA IMA POSLEDICE! Zbog RUPE U OKU voditeljka hitno hospitalizovana! (FOTO)

Podeli vest

Bivši dečko voditeljke Kejti Pajper je unajmio nekoga da je unakazi kiselinom, a 14 godina kasnije ona i dalje ima posledice

Voditeljka i manekenka Kejti Pajper bila je na vrhuncu karijere 2008. godine, kada je njen bivši dečko Danijel Linč unajmio čoveka koji ju je polio kiselinom. 

Koža joj je bila potpuno otopljena, kosti i vid oštećeni, kao i delovi ruke.

Pre tog monstruoznog čina, Danijel je lično uradio još jedan, kada ju je silovao osam sati.

Uprkos svemu, ona se izvukla i još uvek javno govori o onome što je preživela, želeći da pomogne ženama koje su žrtve nasilja.

Međutim, iako je prošlo 14 godina, posledice su još uvek tu, a jedna je nedavno eskalirala operacijom oka.

Zapravo, njen suprug je primetio da ima crnu tačku u oku, za koju je ona zapravo mislila da je zenica. 

- U subotu je moj muž primetio mali crni krug u mom slepom oku, a ja sam bila uzbuđena misleći da ponovo imam zenicu, ali do kraja nedelje, moje levo oko postalo je izuzetno bolno i nije podnosilo svetlost, pa sam stavila povez i pripisala to starim povredama - rekla je misica na Instagramu i dodala:

- Naviknuta sam na određeni nivo nelagodnosti i otišla sam na posao. Ali u nedelju uveče, osetila sam jaku mučninu i nenormalan bol. Stupila sam u kontakt sa očnim specijalistom i on je, nažalost, potvrdio da je crni krug rupa u mom oku, odnosno, da se moje oko probušilo. Uvek sam se plašila da će se to dogoditi - dodala je.

Hirurg je uspeo brzo da nabavi tkivo i operiše je, a brojne slavne ličnosti uputile su joj podršku.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija