• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

31.08.2022

18:58

PROCURILA VEST DA SE SILVESTER STALONE RAZVODI, a pre samo par dana je objavio OVE ZAJEDNIČKE FOTKE! (FOTO)

Zanimljivosti

PROCURILA VEST DA SE SILVESTER STALONE RAZVODI, a pre samo par dana je objavio OVE ZAJEDNIČKE FOTKE! (FOTO)

Podeli vest

Silvester Stalone i njegova supruga Dženifer Flavin se razvode, nakon 25 godina braka, a ove fotografije ukazuju u kakvom su odnosu

Kao bomba je odjeknula vest da se čuveni holivudski glumac Silvester Stalone i njegova supruga Dženifer Flavin, razvode nakon 25 godina braka.

Iako je glumac u maju ove godine, čestitao svojoj dragoj godišnjicu najdivnijim rečima, izgleda su njihove razmirice bile nepremostive.

- Srećna 25. godišnjica mojoj neverovatnoj supruzi. Nema dovoljno reči da se opiše šta je ova neverovatno nesebična, posvećena, strpljiva žena značila za naše živote i samo bih voleo da proslavimo još još 25! Hvala dušo - napisao je Stalone svojevremeno na društvenoj mreži Instagram.

Ipak, da stvari nisu toliko strašne, pokazuje i njegov nedavni potez, kada je objavio par zajedničkih fotografija sa suprugom i njihovom ćerkom Sofijom.

Foto: AP/Photo

Silvester Stalone

Naime, Sofija je pre par dana napunila 26. godina, a tata joj je javno čestitao, objavivši na svom Instagramu niz fotografija.

Na nekim fotografijama je Sofija bila sama, na nekim su bili njih dvoje, ali Stalone je objavio i par slika na kojima je i njegova supruga, tj. Sofijina mama od koje se trenutno i razvodi.

- Veoma srećan zakasneli rođendan, mojoj posebnoj ćerki Sofiji - napisao je Stalone uz fotografije, a ćerka je ostavila jednostavan komentar:

- Hvala tata - dodavši i srce.

Evo i kako je to izgledalo:

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!
Košarka

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!

Navijači košarkaške reprezentacije Srbije sa nestrpljenjem iščekuju Olimpijske igre, koje će narednog leta biti održane u Parizu! Svi se nadamo da će selektor Svetislav Pešić moći da računa na najbolje igrače kojima Srbija raspolaže, a tu se pre svih misli naravno na Nikolu Jokića. Dok čekamo rasplet NBA plej-ofa kako bismo dobili odgovor na pitanje da li će jedan od najboljih košarkaša današnjice predvoditi ekipu u glavnom gradu Francuske, želja kod pojedinih igrača se ne dovodi u pitanje! Jedan od onih koji će se staviti na raspolaganje Pešiću jeste Aleksej Pokuševski!

18.04.2024

10:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija