• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.09.2022

07:20

PORODIČAN TIP, AVANTURISTA, ŽELJNI NEŽNOSTI? Krvna grupa otkriva kakvi ste u vezi!

Shutterstock

Zanimljivosti

PORODIČAN TIP, AVANTURISTA, ŽELJNI NEŽNOSTI? Krvna grupa otkriva kakvi ste u vezi!

Podeli vest

Postoji verovanje da krvna grupa može da odredi kakvi ste u ljubavi

Veruje se da krvna grupa može da pokaže kakav je neko u ljubavnoj vezi, pa proverite da li u ovim navodima ima neke istine:

A

Iako muškarci sa ovom krvnom grupom nisu na prvi pogled privlačni ženama, kad ih osvoje, do izraza dolaze svi njihovi kvaliteti. Privatni su, ali i posvećeni i verni partneri.

Žena ove krvne grupe je delovaće hladno, a ustvari je veoma osetljiva. Karakteristično za oboje jeste spremnost da se žrtvuju za porodicu.

B

Na prvi pogled deluju povučeno, a zapravo su veoma intrigantni. Žene znaju šta hoće od partnera, a to su nežnost, posvećenost i odanost, kao i stalni dokazi ljubavi. I muškarci i žene se teže odlučuju na brak.

Međutim, kada se muškarci sa B krvnom grupom jednom zaljube i skrase, spremni su da urade sve za svoju ženu.

Foto: Shutterstock

veza

0

Brak i porodica su veoma važni ženama sa 0 krvnom grupom. Potom su u stanju da vladaju iz senke, ubirajući profesionalni uspeh preko svojih muževa. Muškarci su takođe vezani za porodicu, ali se bore protiv svakodnevne monotonije i neprestano traže nova uzbuđenja.

AB

Žene ove grupe vole avanture, pa i takve partnere. Ipak, kada osete da više ne mogu da kriju svoje emocije, sklone su tome da pobegnu. Muškarci su izuzetno šarmantni, ali odmereni.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija