• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/sixpage

18.09.2022

13:28

NEVOLJE U RAJU! Manekenka posle RAZLAZA od legende NFL-a viđena u SUZAMA!

Zanimljivosti

NEVOLJE U RAJU! Manekenka posle RAZLAZA od legende NFL-a viđena u SUZAMA!

Podeli vest

Manekenka Žizel Bundšen viđena u izrazito emotivnom stanju dok je šetala parkom pored reke Hadson u blizini stana u Njujorku kojeg deli s Brejdijem...

Brazilska manekenka Žizel Bundšen (41) viđena je kako uplakana priča mobilnim telefonom nakon što su objavljene vesti da ona i njen suprug, igrač NFL-a, Tom Brejdi (45) imaju bračnih problema i više ne žive zajedno. Manekenka je viđena u izrazito emotivnom stanju dok je šetala parkom pored reke Hadson u blizini stana u Njujorku kojeg deli s Brejdijem, piše SixPage

- Žizel je sama šetala zapadnim delom grada i plakala dok je razgovarala mobilnim - rekao je izvor. Drugi izvor smatra da je pričala Brejdijem koji je trenutno u Bakanirs kampu za treniranje u Tampi. Treći pak izvor tvrdi da je bila uzrujana zbog njenog intervjua koji je u utorak izašao u časopisu Elle

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

- Žizel je htela da intervju bude o njenoj karijeri i njenom radu na zaštiti okoline. Ali fokus je bio samo na njenim izjavama o Tomu - tvrdi izvor. 

Žizel je u intervjuu za časopis rekla da je zabrinuta oko povratka svog supruga na teren nakon što se prvobitno povukao prošle zime.

- Ovo je vrlo nasilan sport, a ja imam decu i volela bih da on bude prisutniji kod kuće. Stalno sam razgovarala s njim o tome. Ali na kraju, smatram da svako mora da donese odluku koja njemu odgovara. I on treba da slediti svoju sreću - ispričala je Žizel. 

Žizel i Tom u braku su od 2009. godine i imaju troje dece, sina Džeka (15), sina Bendžamina (12) i ćerku Vivijen (9). 

- Odradila sam svoj deo kako bih ga podržala. Preselila sam se u Boston i koncentrisala sam se da stvorim sredinu ispunjenu ljubavlju za moju decu i podupirala sam njega i njegov san - objasnila je Žizel kako je sopstvenu karijeru stavila na pauzu zbog porodice. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Brejdi je u utorak u svom 'Let's go!' podkastu sa suvoditeljem Džimom Grejem primetio da su decenije igranja u NFL-u imale uticaj na njegove prioritete.

- Nisam proslavio Božić 23 godine i nisam obeležio Dan zahvalnosti 23 godine, nisam slavio rođendane s ljudima do kojih mi je stalo, a koji su rođeni od avgusta do kraja januara. I ne mogu da idem na sahrane i venčanja - rekao je Brejdi. 

- Mislim da dođe trenutak u vašem životu kada kažete: ‘Znaš šta? Zasitio sam se i ima dovoljno vremena da nastavim dalje, da pređem u drugu etapu života' - dodao je.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija