• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.09.2022

14:00

FATALNA PLAVUŠA ZAVELA JE NAJMOĆNIJE MUŠKARCE, A AL PAĆINA JE ISEKLA STAKLOM! Neverovatna životna priča jedne od napoznatijih glumica (FOTO)

Reuters

Zanimljivosti

FATALNA PLAVUŠA ZAVELA JE NAJMOĆNIJE MUŠKARCE, A AL PAĆINA JE ISEKLA STAKLOM! Neverovatna životna priča jedne od napoznatijih glumica (FOTO)

Podeli vest

Glumica Mišel Fajfer (64) oduvek se smatrala jednom od najlepših glumica u Holivudu, a njena životna priča je više nego zanimljiva

Ono što je zanimljivo jeste da Mišel nikada sebe nije smatrala lepom.

 - U detinjstvu sam hodala kao patka i imala sam ogromna usta. Zvali su me blatnjava kornjača - rekla je glumica.

Nestašna u školi

Ona je bila najviša u školi, a često se tukla sa dečacima. Nije bila redovna na nastavi, a svoj prvi automobil je razbila zato što je bila pod dejstvom droge.

Foto: Reuters

Mišel Fajfer

Upoznala je agenta koji joj je pomogao da zaigra u televizijskim reklamama, a kasnije i u serijama, pa filmovima. Debitovala je u televizijskoj seriji "Fantasy Island", a uloge je dobijala zbog izgleda. Kada se doselila u Holivud, pala je pod uticaj kulta "breatharianism". Njihove teorije temelje se na uverenjima da osoba može da živi bez hrane i vode i da se hrani vazduhom i sunčevim zracima.

 - Igrali su se sa mnom i terali me da doniram novac njihovoj organizaciji. Kada sam razgovarala sa bivšim pripadnikom pokreta, on mi je opisao manipulaciju kroz koju je prošao. Tada sam shvatila da sam bila deo sekte -  ispričala je glumica, a da pobegne od njih, pomogao joj je prvi suprug.

 

 

Mlada se udala 

Sa 22 godine udala se za glumca Pitera Hortona. Na medenome mesecu saznala je da je dobila ulogu u "Briljantinu 2" i odlučila da se posveti karijeri. To je narušilo njihov odnos, pa su se razveli 1988. godine.

 

 

 - Ako me danas pitate, bila sam premlada. Zapravo, oboje smo bili premladi – ispričala je glumica.

Ulogu u kultnom filmu "Lice sa ožiljkom" zamalo nije dobila, jer su je posmatrali kao lepoticu, a ne kao glumicu. 

 

 

 - Na snimanju "Lica s ožiljkom" se dogodila nesreća. Al Paćina sam isekla staklom - otkrila je Fajfer.

Glumac Val Kilmer nije ostao imun na njene čari, pa joj je pisao poeziju. Svet je ostao hipnotisan kada se pojavila kao u seksi kostimu u filmu "Betmen".

 

 

Trebala da glumi u "Niskim strastima"

 - Osećala sam se kao u vakuumu. Stalno sam se otkopčavala da se ne bi onesvestila- otkrila je glumica koju su hteli i u filmu "Niske strasti".

U njen život ušetao je televizijski scenarista Dejvid I. Keli.

 - Pomirila sam se s tim da sam jedna od onih koje mogu da održe dužu ljubavnu vezu. Ali s druge strane, jako sam želela decu, a nisam htela da ih imam ako nisam u braku - govorila je Fajfer.

Iako je razmišljala i o muškarcu koji će joj bez obaveza napraviti dete, odlučila se za usvajanje. Dva meseca pre nego što je usvojila devojčicu, upoznala je Kelija na sastanku na slepo. Nekoliko meseci kasnije uplovili su u bračnu luku. Ubrzo je ostala trudna i malena Klaudija Rouz dobila je brata, Džona Henrija.

 - Sladak je, inteligentan i ima dobar smisao za humor kao i veliko srce. Dobar je otac i skoro svakog dana mi šalje cveće - rekla je i dodala da se trude da imaju vreme samo za sebe.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija