• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.09.2022

18:28

ŠOK SNIMAK SLAVNE PEVAČICE! Madona ponovo iznenadila publiku! (VIDEO)

Zanimljivosti

ŠOK SNIMAK SLAVNE PEVAČICE! Madona ponovo iznenadila publiku! (VIDEO)

Podeli vest

Slavna pevačica Madona objavila je neverovatan snimak na TikToku koji je zaprepastio javnost

Svetska pop-ikona, pevačica Madona, koja je tokom bogate karijere mnogo puta uspela da zaprepasti javnost čitave planete, to je uspela i najnovijim videom objavljenim na popularnoj društvenoj mreži TikTok. Naime, mnogi koji su imali priliku da vide neobičan video-zapis, imali su identičnu reakciju: "Šta se to, zaboga" dogodilo sa njom?". 

Iako je jasno da su u pitanju mnoge hirurške intervencije, ipak je iznenađujuće u kojoj je meri ona tim zahvatima uspela da izmeni lični opis i više liči na plastičnu lutku, nego na živu osobu. Čini se da, kako pišu zapadni mediji, nekada seks-ikona teško prihvata svoje godine i prirodni proces starenja, pa je odlučila da se podmladi, a pored toga što su korekcije na njenom licu veoma uočljive Madona se ne libi da koristi i jaku šminku i "napadnu" odeću. 

Na najnovijem zapisu, osim svega pobrojanog, Madona nema obrve, a njen stajling je posebno šokantan. 

@madonna

What it’s like dating men………… ???? ♬ original sound - M.M.

Po mišljenju mnogih, pevačica je malo izgubila kompas i na zalasku karijere pokušava na svaki način da zadrži popularnost. Mnogi su se zapitali šta se desilo sa onom pravom Madonom.

- Izgleda poput Merlin Mensona - 

- Volela bih da ljudi prihvate da svi starimo -

- Ovo je dokaz da novac i ukus ne idu zajedno -

- Kada postanete bogati, izgleda da izgubite dodir sa stvarnošću - glasili su samo neki od komentara. 

Zgroženi pratioci su se pitali gde je "nestao njen tim stilista", a bilo je i reakcija da je poranila jer je "Noć veštica tek 31. oktobra".

Uprkos tome, muzička ikona ne prestaje da šokira i rekli bi da to čini u inat "hejterima". Svoje "bitisanje" na muzičkoj sceni pokušava da iskoristi maksimalno dok ne ode u penziju, a da li se to drugima sviđa ona baš i ne mari.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija