• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.09.2022

13:01

DA VAM KOŠULJA BESPREKORNO STOJI! Evo kako da je pravilno namestite

Zanimljivosti

DA VAM KOŠULJA BESPREKORNO STOJI! Evo kako da je pravilno namestite

Podeli vest

I muškarci i žene ponekad imaju problem kad im se košulja nabora i izvlači iz pojasa pantalona

To pogotovo može da smeta ako se nalazite na važnom sastanku ili proslavi, jer nije prijatno da je svaki čas popravljate. Evo kako da je pravilno namestite.

Uvucite košulju spreda, pa zakopčajte šlic, ali ne i dugme. Prstima pažljivo uvucite krajeve košulje od stomaka prema leđima. Onda zategnite košulju skroz do leđa, tako ćete pokupiti sav "višak" košulje koji će lepo biti upasan. Na kraju zakopčajte dugme i vodite računa da su vam dugmići košulje u istoj liniji kao rajsferšlus pantalona.

Foto: pixabay.com

Košulje

Većina muškaraca danas tvrdi da ih moda mnogo ne zanima, ali bez obzira na to, važno im je da u javnosti, posebno pred ženama, ostave dobar utisak.

Zato, kažu stilisti, jači pol treba da zna neka pravila u odevanju.

Svečana i poslovna košulja treba da bude za sedam do osam centimetara duža od pojasa, i u odgovarajućoj veličini da se ne bi izvlačila. Za bolji izgled dovoljno je da, kada je uvučete u pantalone, podignete ruke. Ako volite sportski stil, kežual košulje možete nositi i preko pantalona, ali džemper i polo majicu nikada ne upasujte, savetuju stilisti.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija