• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.10.2022

14:21

VRATA OD KUPATILA DRŽE OTVORENIMA, A DECU KUPAJU KAD STIGNU! Isplivali šok detalji iz života holivudskog para!

Zanimljivosti

VRATA OD KUPATILA DRŽE OTVORENIMA, A DECU KUPAJU KAD STIGNU! Isplivali šok detalji iz života holivudskog para!

Podeli vest

Poznati holivudski par Ešton Kučer i Mila Kunis imaju vrlo skladan brak. Međutim, ono što ih razlikuje od ostalih poznatih parova jeste to što imaju vrlo nekonvencionalan odnos prema deci

Mila Kunis je nedavno otkrila da ona i njen suprug drže vrata kupatila otvorenim dok su kod kuće sa svojom decom, sinom Dimitrijem (5) i ćerkom Vajat (7). U njihovoj kući važi pravilo da se vrata ne zatvaraju, a to uključuje i kupatilo.

Foto: printscreen instagram/aplusk

Ešton Kučer i Mila Kunis

- To je samo jedna od onih stvari gde mi kao porodica smatramo sve vrste telesnih funkcija standardnom normom - rekla je Mila, pa priznala da nikad nije mislila da će biti osoba koja će moći da ode u kupatilo i ostavi vrata otvorena, ali sve se promenilo nakon što je rodila decu.

- Nije bilo važno da li sam vrata zatvorila ili nisam. Nikad nije bilo razlike, ionako su kucali svake dve sekunde. Pomislila sam da je onda potpuno svejedno i da je jednostavnije ostaviti vrata otvorena - dodala je.

Par je u julu 2021. izjavio da ne smatraju važnim da se tuširaju svaki dan, barem kad su u pitanju mališani. U podkastu "Armchair Expert" otkrili su da su svoju decu, kad su bila mala, kupali samo kad su bila vidljivo prljava.

- Nisam ih kupala svaki dan. Nikad nisam bila taj tip roditelja koji novorođenče neprestano kupa -  rekla je Kunisova, na šta se Kučer nadovezao: -Ako vidiš da su prljava, okupaš ih. U suprotnom, nema smisla. -

Foto: Instagram

Njihova rutina nije toliko drugačija od one koju preporučuju stručnjaci. Klinika Mayo navodi da bebe treba kupati tri puta nedeljno dok ne postanu mobilne. Američko udruženje dermatologa preporučuje da se deca uzrasta od 6 do 11 godina kupaju barem jednom do dva puta nedeljno, dok s dnevnim tuširanjima treba krenuti u pubertetu.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija