• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

05.10.2022

14:32

SAMO DVA SASTOJKA DO BELIH ZUBA! Napravite ovu PRIRODNU SMESU i pokažite vaš osmeh! (VIDEO)

Shutterstock

Zanimljivosti

SAMO DVA SASTOJKA DO BELIH ZUBA! Napravite ovu PRIRODNU SMESU i pokažite vaš osmeh! (VIDEO)

Podeli vest

Ukoliko pomešate kurkumu i kokosovo ulje, dobićete smesu koja će vam prirodno izbeliti zube

Iako na tržištu postoje razne stvari za izbeljivanje zuba, mnogi ističu da je prirodan način beljenja zuba ipak bolji i zdraviji.

Umesto da kupite neki industrijski preparat, možete da napravite ovo prirodno rešenje, koje vam nudi influenserka za lepotu Madina Mina.

Kako je pokazala u svom snimku, sve što treba da uradite jeste da pomešate kokosovo ulje i kurkumu i time istrljate zube.

Njene pratioce je zanimalo da li je potrebno ispirati nekim posebnim sredstvom, da li treba držati smesu neko vreme na zubima i da li se primenjuje pre ili nakon standardnog pranja zuba.

Dobra vest je da ne morate da ulažete ni u kakva dodatna sredstva, dakle ispirate običnom vodom, ne treba da držite, već samo istrljate zube i Mina ovo primenjuje nakon pranja zuba.

Iako jedni tvrde da kurkuma zapravo boji zube, drugi su komentarisali kako su već probali i da njima funkcioniše odlično.

Kako to izgleda u praksi, pogledajte u snimku sa početka teksta.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija