• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.10.2022

18:51

MUŠKARCI SU LUDELI ZA NJOM! Glumila je fatalnu zavodnicu, a evo kako izgleda danas! (FOTO)

Zanimljivosti

MUŠKARCI SU LUDELI ZA NJOM! Glumila je fatalnu zavodnicu, a evo kako izgleda danas! (FOTO)

Podeli vest

Glumicu Barbaru Mori smo upoznali ulogom u seriji "Rubi", koja se nekada emitovala na našim prostorima.

Barbara je tada maestralno odigrala ulogu fatalne i zlobne zavodnice, a mnogima je mišljenje o protagonisti Rubi bilo na granici između ljubavi i mržnje.

Danas, "Rubi" ima 44 godine, a realni život, baš kao i njen fiktivni, nije je mazio. Preživela je rak dojke, a njena borba nije bila nimalo laka.

- Jako je teško izgovoriti: 'Da, imala sam rak'. Bog me je, iz nekog razloga, stavio na test i ja sam ga uspešno položila. Izborila sam se s bolešću, pobedila sam rak i idem dalje - izjavila je jednom prilikom za medije.

Što se tiče Barbarinog ljubavnog života, glumica je bila u braku sa Kenetom Rajom Sigmanom, američkim igračem bejzbola. Međutim, ta romansa nije potrajala, a nakon godinu dana odlučili su da je vreme za razvod.

Kako prenose strani mediji, čuvena Rubi je trenutno u vezi sa meksičkim rediteljem Fernandom Rovzarom, a sama glumica "cveta" od sreće. To se može videti i na osnovu njenih fotografija sa Instagrama, gde Barbara u 44. godini života izgleda lepše nego ikad.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija