• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

24.10.2022

07:20

SANJATE BROJEVE? Evo ŠTA to znači - 0 simbolizuje KRUG ŽIVOTA, a osmica je POSEBNO VAŽNA!

pexels.com

Zanimljivosti

SANJATE BROJEVE? Evo ŠTA to znači - 0 simbolizuje KRUG ŽIVOTA, a osmica je POSEBNO VAŽNA!

Podeli vest

Ukoliko sanjate brojeve, to može predstavljati nešto veoma bitno za vas

Brojevi se pojavljuju u svakom aspektu našeg života. Koristimo ih da identifikujemo ulice i adrese i dajemo bebama brojeve socijalnog osiguranja. Bez brojeva, društvo bi bukvalno bilo izgubljeno.

Ali šta znači kada se brojevi pojave u vašim snovima?

1. Brojevi mogu predstavljati vreme ili mesto.

Videti brojeve u svojim snovima može predstavljati određeno vreme kada se događaj desio ili će se dogoditi. Brojevi takođe mogu ukazivati na kućni broj ili adresu koja je važna za vas.

2. Brojevi mogu označiti poseban datum.

Sanjanje brojeva može značiti posebne datume kao što su godišnjice, rođendani ili smrti. Ovi snovi služe kao podsetnici ili uspomene na datume koji su vam za pamćenje.

3. Brojevi mogu biti od ličnog značaja.

Drugi razlog zbog kojeg možda sanjate o brojevima je taj što su oni značajni za vas lično. Stvari kao što su vaše godine, godina diplomiranja i broj dece su primeri brojeva koji se uvlače u vaše snove.

4. Brojevi mogu poslužiti kao merilac vremena.

Dok spavate, vaša podsvest obrađuje detalje vašeg budnog života. Brojevi mogu poslužiti za obeležavanje nedavnih događaja.

Većina snova podseća na nedavne događaje i sećanja koja su se dogodila. Te prekretnice se čuvaju u vašem sećanju.

5. Brojevi mogu biti srećni.

Svi smo čuli za ljude koji su dobili na lutriji i rekli da su izmislili srećne brojeve. Koliko god ludo zvučalo, potpuno je moguće.

Srećni brojevi se često pojavljuju u snovima. Ovo je podsvest koja vam pomaže da donosite velike odluke u svom životu.

Foto: pexels.com

brojevi

Šta znači ako sanjate broj 0

Broj 0 u snovima simbolizuje krug života. Kao i u čitavoj numerologiji, on predstavlja beskonačnost ili večnost.

Drugo tumačenje broja 0 u snovima je nastavak ili povratak izvoru. To može značiti da se vrtite u krug.

Šta znači ako sanjate broj 1

Broj 1 koji se pojavljuje u vašem snu, simbol je povezanosti sa svima u univerzumu. Broj 1 takođe znači da je vreme da ostvarite svoje najluđe snove. Provedite više vremena u oblastima svog života koje vas zanimaju.

U numerologiji, broj 1 simbolizuje nove početke i promene. Ovo je vaša prilika da rastete i razvijate se na nove načine.

Sanjati broj 1 vas moli da obratite pažnju na svoje misli i intuiciju za odgovore i rešenja za svoje probleme. Sanjati 1 je signal da možete manifestovati sve što pozovete u postojanje. Mogu se pojaviti kao jednocifreni, dvocifreni ili trocifreni broj.

Videti broj 11 u svojim snovima, znači da vas anđeli čuvari guraju da sledite svoju svrhu i verujete svom instiktu. 11 predviđa čudesnu avanturu u koju ćete se upustiti. Ali niste sami. Vaši anđeli će biti uz vas na svakom koraku.

Šta znači ako sanjate broj 2

Snovi o broju 2 daju vam do znanja da morate da donesete veliku odluku u svom životu. To može biti preseljenje ili promena posla, ili čak kraj veze.

Snove o broju 2 ne treba zanemariti, bilo koji izbor koji vam je pri ruci biće ključan za vaše emocionalno blagostanje. Možda takođe slavite velika dostignuća. Broj 2 je pokazatelj uspeha i potrebe da se pređe na sledeću priliku.

Ako vidite broj 22 u svojim snovima, mistični broj sa visokom vibracionom energijom, vreme je da svoju duhovnu mudrost podelite sa svetom. Ovo je takođe znak da vaši anđeli čuvari vode vaš put i da nećete pogrešiti.

Šta znači ako sanjate broj 3

Broj 3 u snovima je poziv za buđenje koji vas podstiče da prihvatite duhovno vođstvo. Morate se uskladiti sa višim silama, slušati svoju intuiciju i staviti svoju veru na test.

Broj 3 je podsetnik da ste uvek imali duhovnu pomoć i da se to neće promeniti, pa izađite i uzmite ono što je vaše.

Pojava broja 33 u vašim snovima, podstiče vas da živite svoj najbolji život. Trebalo bi da tražite život u izobilju i uspehu. 33 je slično optimizmu, pozitivnosti i snazi.

Šta znači ako sanjate broj 4

Broj 4 u vašim snovima je upozorenje da se organizujete. Kada se vaš život u potpunosti uredi, pozitivna energija će teći slobodno.

Kada svi aspekti vašeg života, uključujući i vaš um, budu čisti, biće vam jasno šta želite i moći ćete da postignete svoje ciljeve.

Šta znači ako sanjate broj 5

Naići na broj 5 u snovima znači dobro zdravlje i zadovoljstvo svojim životom.

Imate jaku ravnotežu između posla i privatnog života i znate kako da je održite. Možete ispuniti sve ciljeve koje postavite.

Šta znači ako sanjate broj 6

Snovi o broju 6 su jasan signal da obratite pažnju na ono što se dešava sa vama iznutra. Možda pridajete previše značaja spoljašnjim stvarima.

6 vas takođe upozorava da morate više da se fokusirate na svoj dom i porodicu. Ukazuje na važnost zdrave ravnoteže.

Šta znači ako sanjate broj 7

Broj 7 se pojavljuje u vašim snovima kako biste znali da ste na pravom putu u životu. Možda ćete naići na prepreke, ali ćete ih savladati bez napora.

7 je poruka anđela koja vam daje do znanja da odobravaju izbore koje ste napravili. Trebalo bi da nastavite ovim putovanjem.

Šta znači ako sanjate broj 8

Broj 8 je znak da ćete u bliskoj budućnosti biti obasuti obiljem. Nastavite da gurate napred i pobeda je izvesna.

Videti 8 u svojim snovima je nebeska poruka koja pruža osećaj sreće i mira. Ne brinite o oskudici, jer neće dugo trajati.

Šta znači ako sanjate broj 9

Ako slučajno sanjate o broju 9, znajte da ste usred saznanja koja je vaša svrha u svetu.

9 takođe može poslati poruku da ste pozvani da služite drugima kao humanitarac. Pomaganje drugima će vam koristiti i osigurati da vaše potrebe budu zadovoljene, prenosi yourtango.com.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Naomi Samuel

pre 1 godinu

Moje ime, Naomi Samuel Nakon 12 godina braka, moj muž i ja smo se svađali na ovaj ili onaj način dok me nije konačno ostavio i preselio se u Kaliforniju kako bi bio s drugom ženom. Osjećala sam se kao da je moj život gotov i da su moja djeca mislila da više nikada neće vidjeti svog oca. Trudila sam se biti jaka samo prema djeci, ali nisam mogla kontrolirati bol koja mi je mučila srce, srce mi je bilo ispunjeno tugom i bolom jer sam stvarno bila zaljubljena u svog muža. Razmišljam o njemu svaki dan i noć i uvijek želim da mi se vrati, bila sam jako uzrujana i trebala sam pomoć, pa sam potražila pomoć na internetu i naišla na web stranicu koja sugerira da bi dr. Apata mogao pomoći svom bivšem povratku. Pa sam osjetio da bih trebao pokušati. Kontaktirao sam ga i rekao mi je što da radim. Učinila sam to i onda mi je napravio ljubavnu čaroliju. 48 sati kasnije suprug me stvarno nazvao i rekao mi da i njemu jako nedostaju djeca, tako nevjerojatno!! Dakle, vratio se taj dan, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju grešku i bol koju je nanio meni i djeci. Naš brak je bio jači nego prije, a sve zahvaljujući dr. APATI. On je tako moćan i odlučio sam podijeliti svoju priču na internetu da je dr. Apata bio pravi i moćni čarobnjak. Uvijek ću se moliti da poživi još dugo pomažući svojoj djeci u vremenima potrebe, ako ste ovdje i treba vam bivši ili je vaš muž otišao drugoj ženi, prestanite plakati, odmah kontaktirajte ovaj moćni kotač za sricanje. Ovo je njegova adresa e-pošte za kontakt na: {drapata4@gmail.com} ili WhatsApp / viber putem njegovog kontakta u nastavku (+6681 302 8552) Hvala dr. apata.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija