• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.10.2022

17:18

ŠTA STE PRVO UGLEDALI? Test koji otkriva zašto niste našli SRODNU DUŠU!

Printscreen You Tube

Zanimljivosti

ŠTA STE PRVO UGLEDALI? Test koji otkriva zašto niste našli SRODNU DUŠU!

Podeli vest

Mnogi testovi ličnosti mogu otkriti vaše skrivene tajne ili osobine, a ovaj test otkriva zbog čega niste uspeli da pronađete ljubav

Ukoliko ste sami, da li ste osvestili šta je to što vas blokira na putu do prave ljubavi? Vizualni testličnosti vam može pomoći da odgonetnete šta ste to sakrili u sebi što vas sprečava da se povežete sa srodnom dušom.

Potrebno je da odgovorite šta ste prvo videli na slici i evo rešenja testa:

Ako ste prvi primetili Mesec 

Žudite za intimnošću i verujete da je to iskustvo koje će vas samo učiniti boljom osobom. Ipak kada je u praksi reč o spuštanju ograda oko svog srca i otvaranje kapije vašeg života za nove ljude, vi se jednostavno povlačite u sebe. Otvorite svoje srce, neka bude slobodno, raširenih krila se krećite kroz ovaj život i dosegnućete visinu kakvu želite. Vreme je da brod svog života pustite sa pristaništa nepoverenja i prepustite se talasima - promenama u ljubavi.

Foto: Printscreen You Tube

Optička iluzija

Ako ste prvo videli kita 

Osećate se usamljeno jer ste fokusirani često samo na sebe. LJubav ponekad znači stavljanje tuđih potreba iznad svojih, i to važi za oba partnera. U ljubavi je potrebno da saslušate drugu stranu, pokažete nežnost i trudite se da pronađete kompromis. Ne možete igrati ovu igru samo po svojim pravilima. LJubav zahteva komunikaciju, dogovor i jednakost. Kada ovo osvestite u sebi, veze će imati više uspeha.

Ako ste prvo primetili surfera 

Simbolizuje slobodan duh. Ako ste prvi primetili surfera, osećate se usamljeno jer se "plašite da budete vezani". LJubav vam verovatno ne izgleda oslobađajuće kao otvoreno nebo. Umesto toga, vi vidite ljubav kao plimu koja vas tera da spustite jedra. Sačekajte da oluja u vama prođe i strahovi iščeznu sledeći put kada se uplašite vezivanja. Pre nego što pobegnete, podsetite sebe da je vezivanje vaša odluka i da vi imate sposobnost da stvarate život kakav želite. Kada se otvorite u ljubavi za nove stvari, nekome pružite svoje srce, to bi mogla biti savršeno ispunjena životna misija.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija