• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

12.11.2022

15:23

BJUTI RUTINA DŽENIFER LOPEZ (53)! Bez jedne važne stvari NE IZLAZI iz kuće, a koža joj je poput MLADALAČKE!

Zanimljivosti

BJUTI RUTINA DŽENIFER LOPEZ (53)! Bez jedne važne stvari NE IZLAZI iz kuće, a koža joj je poput MLADALAČKE!

Podeli vest

Umivanje, serumi, krema za sunčanje, dosta sna i još nekoliko stvari ključne su za mladalački izgled Dženifer Lopez

Dženifer Lopez je u svetu šou-biznisa više od 3 decenije! Oduvek je bila diva, poznata po svom plesu, filmovima, pesmama i besprekornoj sjajnoj koži! Ona je ove godine napunila 53, ali gledajući je, ne bi se moglo pretpostaviti da ima više od 30!

Njeni obožavaoci su oduvek bili radoznali da znaju šta radi kako bi održavala svoju kožu, a ona je na svu sreću uvek bila prilično otvorena o proizvodima koje koristi, svojoj rutini nege kože i navikama  

1. Prvi korak je da očistite lice pod tušem. Ovo uklanja prljavštinu i ulje sa njenog lica i to je prvo što radi ujutru!

2. Zatim stavlja svoj omiljeni serum napravljen od mešavine skvalana, fermentisanog ulja, ekstra devičanskog ulja i ekstrakta listova.

Ona ovaj korak naziva vitalnim; to je skoro slično uzimanju vitamina ujutru! Dženifer pušta serum da se upije u njenu kožu pre nego što pređe na sledeći korak.

3. Sledeći korak rutine nege kože je nanošenje kreme za sunčanje. Ona već godinama religiozno koristi kremu za sunčanje i to bi mogao biti razlog njene mlade kože!

4. Kao poslednji korak, Dženifer stavlja kremu za oči.

Foto: AP/Photo

Dženifer Lopez

Međutim, pored ovih koraka, ona se pridržava još nekoliko stvari, koje takođe pomažu da održava svoju kožu mladom i blistavom:

1. Spavanje - Uprkos svom zauzetom rasporedu u svetu glume, ona se uklapa u rutinu spavanja od 8 do 10 sati! Ovo je, prema njenim rečima, najvažnije za održavanje zdravlja u celini!

2. Hidratacija i ishrana - Dženifer Lopez je ljubitelj fitnesa i da bi održala svoju kožu, održava zdravu težinu! Ona veruje da jedenje puno svežeg povrća, kao i pijenje vode tokom dana, igra glavnu ulogu u tome kako izgleda nečija koža!

3. Ne puši i ne pije - Drži se podalje od toksina poput alkohola ili nikotina. Ona veruje u veoma čist život.

4. Bez kofeina – Nažalost, kofein je odgovoran za mnoge probleme u telu, uključujući dehidraciju i nesanicu. Dženifer se godinama klonila kofeina!

5. Meditacija – Za bilo koju vrstu zdravlja, duševni mir je od najveće važnosti. To postiže meditacijom i pevanjem mantri!

6. Umivanje lica nakon treninga - Lopezova mnogo vežba, ali se trudi da osveži kožu nakon toga. Ona uvek pere lice posle treninga, da bi oprala prljavštinu i znoj.

7. Očisti lice pre spavanja - Bez obzira koliko je umorna, Dženifer se drži čišćenja lica pre spavanja. Ona je strogo protiv odlaska u krevet sa našminkanim. JLo takođe nanosi mnogo noćnih krema kako bi održala hidrataciju lica!

Foto: Reuters

Dženifer Lopez

8. Glikolna kiselina - Razlog njene blistave kože je upotreba glikolne kiseline. Poznato je da ova kiselina pruža mnoge prednosti, uključujući glatku kožu, sjaj i uklanjanje bora i finih linija.

9. Ona takođe mnogo ulaže u proizvode protiv starenja, imajući u vidu promene kroz koje koža prolazi kao jedno doba. Ovo joj je pomoglo da se bori sa problemima kože vezanim za starenje i učinilo da njena koža izgleda zdravije i mlađe.

Omiljene maske Dženifer Lopez koje sama pravi

1. 1 kašika maslinovog ulja, 2 kašike jogurta - zaglađuje fine linije i bore!

2. 1 kašika mleka, 1 kašika maslinovog ulja, pola krastavca – leči opekotine od sunca, smanjuje crvenilo.

3. 1 kašika maslinovog ulja, banana, 1 kašika soka od krastavca - Ova maska za negu kože treba da se drži 20 minuta i potom ispere mlakom vodom. Smanjuje pigmentaciju i održava kožu vlažnom.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija