• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.12.2022

20:00

OVE 3 STVARI NIKADA NE POZAJMLJUJTE DRUGIMA! Imaćete problema sa SREĆOM i NOVCEM!

Zanimljivosti

OVE 3 STVARI NIKADA NE POZAJMLJUJTE DRUGIMA! Imaćete problema sa SREĆOM i NOVCEM!

Podeli vest

Feng Šui majstori veruju da određeni predmeti imaju određenu energiju. Savetuju nas koje predmete ne bi trebalo da dajemo kako ne bi imali novčanih problema, ali i nesrećne momente

Određeni predmeti mogu preneti energetske vibracije ili osećanja, a takođe mogu privući svađe i nesreće u kuću. Preporučljivo je da vodite računa o pozajmljivanju i poklanjanju ličnih predmeta.

Feng šui majstori smatraju da je pozajmljivanje novčanika i torbe vrlo nepovoljno. Povezuju to sa neočekivanim troškovima. Ukoliko posedujte luksuznu garderobu, nemojte je pozajmljivati.

Foto: Shutterstock

Garderoba

Većina prijatelja ima naviku da pozajmljuje stvari međusobno, međutim majstori feng šuija smatraju da to nikako ne sme da se radi. Savetuje se da redovno pregledate i sređujete svoju odeću kao i da izbacujete ono što ne nosite i u čemu se ne osećate više lepo.

Izdvojenu odeću ne treba pozajmljivati, već pokloniti dragoj osobi. Onaj ko prima poklon trebao bi da opere odeću, bez obzira na to da li ste je vi već oprali.

Odeću potopiti u hladnu vodu u kojoj je rastopljena šaka soli, zatim držati je u njoj oko pola sata, a onda isprati.

Isto treba da uradite i ako kupujete neku odeću u prodavnicama sa polovnom garderobom.

Foto: pixabay.com

Sat

Ukoliko ne želite da privučete muke na poslu, nikako ne pozajmljujte svoje papuče, doći će do zastoja u poslovnom napredovanju. Ako ne volite da gosti hodaju po kući u cipelama, nabavite nekoliko pari najtanjih papuča, nalik onim hotelskim, koje biste mogli da im ponudite čim stignu.

Poslednji predmet koji ne treba davati prema feng šuiju nikome je sat. Kad ga vratite na svoju ruku, s njim ćete dovući i svu lošu energiju koja možda muči osobu, naročito ako je ona u nekoj lošoj fazi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sivi Gruja

pre 1 godinu

A jel može ženu. Šti se mene tiče ne mora ni da je vrati.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija