• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.12.2022

22:00

HEJLI BIBER JE NAJAVILA NOVU EMISIJU O KUVANJU! Svi misle da je ISKOPIRALA OVU ZVEZDU!

Evan Agostini/Invision/AP

Zanimljivosti

HEJLI BIBER JE NAJAVILA NOVU EMISIJU O KUVANJU! Svi misle da je ISKOPIRALA OVU ZVEZDU!

Podeli vest

Poznata manekenka Hejli Biber će dočekati gledaoce u svojoj kuhinji i kuvati stvari koje voli da jede, a mnogi smatraju da je iskopirala Selenu Gomez bivšu devojku njenog supruga Džastina Bibera

TikTok je brzo postao izvor najnovijih vesti o slavnim ličnostima, a Hejli Biber je ime koje izaziva interesovanje. Manekenka i supruga superzvezde Džastina Bibera izašla je na platformu društvenih medija kako bi objavila novu kulinarsku seriju koju emituje na Jutjubu, što je izazvalo uzbuđenje njenih pratilaca. Dok mnogi jedva čekaju da vide njenu magiju u kuhinji, drugi su skeptičniji prema njenom kuvarskom umeću (i njenoj motivaciji koja stoji iza novog poduhvata.

 

@haileybieber

so excited to introduce a brand new series on my yt channel, WHAT’S IN MY KITCHEN? this series is inspired by your response to me making the pizza toast, creamy tuscan pasta, smoothies, and more. I’m excited to take you all even deeper into my actual home kitchen! ♬ original sound - Hailey Bieber

 


Hejlina nova emisija, pod nazivom 'Šta je u mojoj kuhinji?', predstavljaće je u njenoj stvarnoj kućnoj kuhinji, gde kuva jela u kojima uživa. 

 

U njenoj TikTok objavi, zvezda je rekla da je "tako uzbuđena" što će sa svojim obožavaocima predstaviti sve šta radi u kuhinji - ali čini se da neki od komentara povlače nemilosrdnu paralelu sa Selenom Gomez i njenom popularnom HBO emisijom 'Selena + Chef'.

 

 

Selenina emisija prati pevačicu i glumicu na kulinarskom putu početnika, gde joj se pridružuje impresivna ekipa kuvara i ličnosti iz sveta hrane kao što je Gordon Remzi. Uprkos ovom poređenju, Hejli tvrdi da je njena nova serija o kuvanju inspirisana interesovanjem interneta za njen viralni tost za picu, kremastu toskansku pastu, smutije i još mnogo toga.

Selenu i Hejli će javnost sigurno suprotstaviti, s obzirom na činjenicu da neki fanovi još uvek ne mogu da prebole Selenin raskid sa Džastinom Biberom 2018. Iako Entertainment Tonight tvrdi da su njih dve u dobrim odnosima nakon neočekivane zajedničke fotografije, čini se da obožavaoci i dalje uživaju u bilo kojoj prilici da proguraju dramatičnu priču o rivalstvu, prenosi EatThis.

 

 

 

Ovo su samo neki od negativnih komentara:

- Sviđa mi se što te Selena toliko inspiriše -
- Tako inovativno, još jedna u nizu poznatih koja ne zna šta će od sebe -
- Revolucionarno, revolucionarno kulinarsko dostignuće - 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija