• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.12.2022

14:55

U SNU ME DOZIVA TUĐIM IMENOM! Žena je zbog ovoga ubeđena da je partner vara, a evo ŠTA kaže psiholog!

Zanimljivosti

U SNU ME DOZIVA TUĐIM IMENOM! Žena je zbog ovoga ubeđena da je partner vara, a evo ŠTA kaže psiholog!

Podeli vest

Psiholog Karin Anderson ističe da ova situacija zapravo ne mora da ukazuje na prevaru

Kada se radi o muško ženskim odnosima, stvari nikada nisu crno bele. 

Mnoge žene žive sa partnerima u koje baš i nemaju poverenje, a jedna od njih, koja je želela da ostane anonimna, požalila se na svog partnera, u nadi da će pronaći adekvatan odgovor. Zapravo, kako tvrdi, njena druga polovina je u snovima dozivala tuđe ime.

- Ljubi me i mazi dok spava i obraća mi se tuđim imenom - rekla je ova žena i dodala da pritom imaju redovne intimne odnose svakoga dana, ali bez strasti. I uprokos tome što mu je skrenula pažnju na to, odgovor koji je dobila jeste da treba više da se potrudi. A kada mu spomene njegovo ponašanje u toku noći, partner joj se samo nasmeje uz reči da se ničega ne seća. Ono što ovu ženu najviše brine jeste da je partner vara i ima aferu sa strane.

Foto: Shutterstock

spavanje

Psiholozi su ženi posavetovali da iskreno porazgovara sa njim i kaže mu kako se oseća povodom toga. S druge strane, prema rečima stručnjaka za bračnu i porodičnu terapiju, dr Karin Anderson, to ne mora nužno da ukazuje na prevaru.

- Snovi, pa i oni "škakljivog" sadržaja, samo su način na koji naš mozak obrađuje dan za nama, i iskustva koja smo imali, ništa više od toga - rekla je ona.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija