• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.01.2023

09:47

RODŽER FEDERER u maju domaćin MET GALE

reuters

Zanimljivosti

RODŽER FEDERER u maju domaćin MET GALE

Podeli vest

Najprestižniji modni događaj na svetu Met gala, koji će se održati 1. maja, biće posvećen čuvenom modnom kreatoru Karlu Lagerfeldu, koji je preminuo pre četiri godine.

Ovaj glamurozni skup donatora poznatih ličnosti koje novac izdvajaju za organizovanje izložbi i opstanak modnog odeljenja muzeja "Metropoliten" u Njujorku, ove godine imaće četiri domaćina: glumicu Penelope Kruz, pevačicu Dua Lipu, britansku scenaristkinju i glumicu Mihaelu Koel i tenisera Rodžera Federera.

U muzeju "Metropoliten" biće izloženo više od 150 kreacija Karla Lagerfelda izabranih dok je radio u kućama "Kloi", "Fendi", "Šanel", kao i njegove kreacije za prestižne francuske brendove "Balmen" i "Patu".

Ana Vintur, glavna urednica magazina "Vog", koji je decenijama među organizatorima ovog događaja, izjavila je da ideja za odavanje počasti Lagerfeldu na ovaj način postoji još od njegove smrti.

Foto: Tanjug/AP

Met Gala, Džej Lo

Pre nego što zvanice pristupe delu večeri namenjenom za dobrovoljne priloge, Met gala počinje raskošnim crvenim tepihom.

Učesnici imaju svojih pet minuta da prikažu na koji su način doživeli i shvatili temu manifestacije. Zvanice potom u izložbenom delu razgledaju izložena dela sve do donatorske večere i zabave.

Karte za Met gala dobrotvornu večeru, prema pisanju američkih medija, koštaju oko 30.000 dolara po osobi!

bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija