• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.02.2020

10:34

SKANDAL! POZIV NA UBISTVO DODIKA UŽIVO NA TV! Uključio se "Savo iz Njemačke" i pitao može li se likvidirati kao Kenedi

Balkan

SKANDAL! POZIV NA UBISTVO DODIKA UŽIVO NA TV! Uključio se "Savo iz Njemačke" i pitao može li se likvidirati kao Kenedi

Podeli vest

U toku sinoćne emisije Puls na BNTV, čiji je gost u emisiji bio predsednik PDP Branislav Borenović, uživo se telefonski u program uključio gledalac koji je otvoreno pozvao na ubistvo srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika!

Naime, gledalac, potpisan kao "Savo iz Njemačke" pitao je “da li je moguće ubiti Milorada Dodika kao nekadašnjeg američkog predsjednika Kenedija?”

Borenović i voditelj i urednik emisije, Suzana Rađen-Todorić, su se ogradili, te su rekli kako izjava nije primerena. Takođe, Rađen-Todorić je pozvala sve gledaoce koji imaju ovakva ili slična pitanja da ne gledaju niti se javljaju u emisiju.

Sporno uključenje izvesnog Sava iz Njemačke izbačeno je iz snimka emisije koji je podignut na zvanični Jutjub kanal bijeljinske televizije.

Nakon što je u programu BN televizije u kojem je gostovao predsjednik PDP-a Branislav Borenović, upućena prijetnja smrću srpskom članu Predsedništva BiH Miloradu Dodiku, reagovalo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Iz Ministarstva poručuju da će preduzeti sve zakonom predviđene mere i radnje s ciljem utvrđivanja svih činjenica i okolnosti ovog slučaja, te o svemu obavestiti nadležne organe, saznaje ATV.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mare

pre 4 godine

Ma kakav Sava.Sipzar neki.A televizija mora malo da upristoji gledaoce

Vla

pre 4 godine

Laje covek jer nezna da prica, mozda je mukao kao bik na kupus, sta ce drugo, ovnovi ne mogu postati ljudi, takodje ni svinje

Sparta

pre 4 godine

Veliku odgovornost snosi i BN TV svojim stalnim napadima na Poziciju - Dodika, a svrstali se na stranu opozicije !!! Neko javno i to bas preko BN TV da govori o likvidaciji Predsjednika Dodika je velika sramota. I to Srpska policija mora istraziti u detalje a Dodik se mora maximalno zastiti !!! Nekada sam pratio i postovao programe BN TV, a sada se zgrozavam te TV. I najveci pratioci i komentatori na netu su upravo: Muslimani,šiptari i Hrvati. To dovoljno govori o BN TV. Sramota !!!!! Razočaran sam BN TV !!!!!!!!!

Dragan

pre 4 godine

Zašto ne volite dodika. Dodik je najbolji za republiku srpsku. On je drugi putin. Ne daj se dodice. Neka oni mlađe praznu slamu. Većina te podrzava

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija