• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/rts

03.03.2020

19:55

SNAŽNO NEVREME U CRNOJ GORI, OTKAZANI I PREUSMERENI LETOVI! Klizište preti u Nikšiću, najgore prošlo Cetinje (VIDEO)

Balkan

SNAŽNO NEVREME U CRNOJ GORI, OTKAZANI I PREUSMERENI LETOVI! Klizište preti u Nikšiću, najgore prošlo Cetinje (VIDEO)

Podeli vest

Nevreme koje je zahvatilo Crnu Goru izazvalo je poplave na Cetinju dok se letovi sa tivatskog aerodroma preusmeravaju i otkazuju. U selu Liverovići u mesnoj zajednici Župa nikšićka velike padavine pokrenule su klizište

Nevreme praćeno jakim vetrom koje je zahvatilo Cetinje uzrokovalo je niz problema na gradskom području. Prema rečima komandira cetinjske Službe zaštite i spašavanja Peđe Moštrokola, u toku je intervencija vatrogasaca u naselju Gipos, gde se izlila vode u podrumske prostorije.

- Usled velike količine padavina, došlo je do izlivanja vode u podrumske prostorije u naselju Gipos, gđe trenutno ispumpavamo vodu. Istu situaciju imamo i u Kućama u nizu- kazao je je Moštrokol, prenosi RTCG.

IMA MRTVIH! VETAR ODUVAO AUTOBUS sa putnicima iz Hrvatske u Nemačkoj

(VIDEO) NAJMANJE SEDAM OSOBA POGINULO U STRAŠNOM TORNADU! Haos u Nešvilu, ČITAV GRAD PRETRPEO OGROMNU ŠTETU!

Ekipe su na terenu i prate situaciju na gradskom području, naglasio je Moštrokol.

Direktorat za vanredne situacije pozvao je građane da danas aktivnosti prilagode najavljenoj meteorološkoj situaciji, jer se očekuje obilna kiša, naročito u centralnim i južnim djelovima Crne Gore

Let nacionalnog avio prevoznika "Montenegro erlajnsa", Beograd–Tivat, zbog velikog nevremena je preusmeren na podgorički aerodrom, dok je let "Er Srbija" iz Beograda za Podgoricu otkazan zbog nevremena, saznaje CdM.

U selu Liverovići u mesnoj zajednici Župa Nikšićka velike padavine pokrenule su klizište koje preti da odnese jednu kuću.

Klizište se nalazi iznad glavne saobraćajnice kroz taj kraj koji ima 12 sela i veći deo zemlje, iz rascepa površine oko 40 kvadrata, naslonio se na jednu stranu kuće.

Prema njegovim rečima, očekuje se dolazak stručnjaka koji treba da proceni situaciju na terenu. Na tom prostoru bujice su i ranije predstavljale problem kada su odnele deo glavnog puta u tom kraju.

 

Zbog obilne kiše popljaven je put kod Jaza između Budve i Kotora, prenosi Podgorički vremeplov.

A zbog povećane mutnoće, voda sa sva tri gradska vodovoda u Pljevljima nije za piće.

Do zamućenja je došlo usled obilne kiše, a Pljevljaci su se danas pitkom vodom snabdvali u radnjama ili na izvoru kod Motela "Vodice".

Vrednosti mutnoće vode u sva tri gradska vodovodna sistema "Pliješ", "Jugoštica" i "Breznica" prate se svakodnevno i o eventualnim promenama građani će biti blagovremeno obavešteni, saopšteno je iz pljevaljskog "Vodovoda".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 4 godine

Možda se sve u naslovu pomenuto a u tekstu opisano ne bi dogodilo da Đukanović po zahtevu srbomrzitelja sa Zapada nije krenuo u otimanje srpskih pravoslavnih svetinja i Srbima koji žive u Crnoj Gori još veće smanjenje ljudskih prava?

Bane

pre 4 godine

Cetinje? Beše li to tamo gde milo gaji narko-državu?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija