• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

21.04.2020

14:16

ANĐA JE GLEDALA KROZ PROZOR KAD JE ČULA TRESAK "Okrenula sam se i videla čoveka koji je PROPAO KROZ MOJ PLAFON"

Balkan

ANĐA JE GLEDALA KROZ PROZOR KAD JE ČULA TRESAK "Okrenula sam se i videla čoveka koji je PROPAO KROZ MOJ PLAFON"

Podeli vest

Zagrebačka policija dobila je danas neuobičajeni poziv sugrađanke Anđe Vujičić Zubak, koja im je saopštila da joj je kroz plafon stana propao čovek.

Anđa je za zagrebački Jutarnji list ispričala da je ona bila na prozoru stana kada je kroz plafon u njen stan upao čovek.

Reč je o komšiji iz stana iznad njenog, koji je pokušavao da dovede u red neke stvari nakon zemljotresa koji je nedavno pogodio Zagreb.

Anđa i njen neočekivani gost žive u, navodi se, više od sto godina staroj zgradi, a nakon nedavnog zemljotresa označena je žutom bojom, što znači da je rizična za stanovanje.

Za razliku od ostalih komšija koji su svoje domove napustili, Anđa nije imala gde da ode.

"Gledala sam kroz prozor u dvorište. Najednom sam čula iza mojih leđa prasak. Prvo sam mislila da je potres, a kad ono čovek koji se taman jedva pridiže s poda. Polomio mi je komodu, rasekao je pri padu ruku... Počela sam da drhtim i plačem od užasa. Tresla sam se od jada dok je on sa sebe tresao prašinu i tugaljivo govorio da je pocepao košulju…", ispričala je Anđa.

Dodala je da je o svemu obavestila policiju, koja, kako kaže, takođe nije mogla da sakrije da im je ova priča, bez obzira na svu tragikomičnost i crni humor, bila smešna.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija