• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

27.06.2020

10:59

DANAS IZBOR PREDSEDNIKA OPŠTINE BUDVA! Svuda policija i privatno obezbeđenje!

Balkan

DANAS IZBOR PREDSEDNIKA OPŠTINE BUDVA! Svuda policija i privatno obezbeđenje!

Podeli vest

Predsednici opštine i Skupštine opštine Budva trebalo bi da budu izabrani na danas sednici lokalnog parlamenta koja je zakazana za 10 sati po hitnom postupku. Kako prenose crnogorski mediji, interventna jedinica je na ulazu je zgrade Skupštine opštine Budve, a unutar zgrade su i pripadnici privatnog obezbeđenja. Mediji nisu pozvani na sednicu

Sednicu je zakazala vršilac dužnosti predsednika budvanske skupštine Snežana Kuč. Na dnevnom redu je i saglasnost na rešenje o razrešenju potpredsednika opštine Marka Markovića.

U obrazloženju se navodi da je Poslovnikom skupštine predviđeno da se sednica može sazvati po hitnom postupku u roku kraćem od deset dana u slučaju nastupanja okolnosti kojima se ugrožava imovina veće vrednosti.

MILOV REŽIM GURA BUDVU U AGONIJU! Carević ispred opštine: Policija je podređena privatnom obezbeđenju! (VIDEO)

- To se odnosi i na postojanje neodložne potrebe za rešavanjem i razmatranjem određenog pitanja ili odnosa čije nerešavanje bi prouzrokovalo ili moglo prouzrokovati štetne posledice - kaže se u obrazloženju.

Navodi se da je dnevni red sednice u subotu predložen na osnovu Zakona o lokalnoj samoupravi i da su se stekli uslovi da se sazove po hitnom postupku. Sjednica će biti održana, kako se navodi u sazivu, u zgradi Opštine, u sali gde se održavaju sednice Skupštine, prenela je RTCG.

SVI UHAPŠENI BUDVANI PUŠTENI IZ PRITVORA! Sudija nije imao dilemu!

Doskorašnje predsednike opštine i skupštine Marka Carevića i Krsta Radovića novoformirana odbornička većina smenila je 11. juna. Tada su na te funkcije kao vršioci dužnosti imenovani Vladimir Bulatović i Snežana Kuč.

Pre sednice na kojoj bi trebalo da budu imenovani čelnici budvanske opštine, biće održano zasedanje na kojem će biti razrešeni stari i izabrani novi predsednici skupštinskih odbora.

(VIDEO) VATROGASNA STANICA U BUDVI POSLE AKCIJE POLICIJE, KAO DA JE PROŠAO TAJHFUN! Hhapsili su sedam vatrogasaca, a kao da je u pitanju Al Kaida!

Biće razmatrana informacija Bulatovića o aktivnostima na deblokadi računa Opštine. Na dnevnom redu je Predlog zaključka o davanju saglasnosti za angažovanje dodatnog obezbeđenja radi sprečavanja opasnosti po lica i imovinu opštine.

Predstavnici Specijalnog državnog tužilaštva ušli su u zgradu Opštine Budva, ispred koje su i danas policijske snage, radi izuzimanja dokumentacije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija