• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: dnevni avaz

15.08.2020

16:58

SAMO SE SRUŠIO, UMRO MI JE NA RUKAMA! Potresna ispovest oca dečaka KOJI JE PREMINUO U NEMU LEDI KRV U ŽILAMA!

Balkan

SAMO SE SRUŠIO, UMRO MI JE NA RUKAMA! Potresna ispovest oca dečaka KOJI JE PREMINUO U NEMU LEDI KRV U ŽILAMA!

Podeli vest

Trinaestogodinji N.M. iz Kaknja preminuo je prekjuče u Neumu. Godišnji odmor i letovanje porodici Mašić pretvorili su se u najgori pakao. Nesreća se dogodila na jednoj od plaža u dijelu Neuma koji se naziva Surdup

Otac dečaka Elzudin Mašić za Avaz je ispričao je šta je doživeo.

- Sin se kupao. Sve je bilo uredu. Ja sam bio na plaži. Izašao je iz vode i sedio, gledao oko sebe. Pitao sam ga jesi li dobro, samo je blago razgledao oko sebe - prepričava veliku tragediju Mašić. Kaže da je mislio kako je dečak umoran od plivanja.

- Samo se srušio. Ja sam ga uzeo u naručje, davao mu umetno disanje. Svi ljudi su se okupili na plaži. Zvali Hitnu. Sve je učinjeno da mu se spasi život. Čak je na plaži bio i doktor iz Tuzle. I on je pokušao animirati moje dete - kroz plač Elzudin.

Nažalost, detetu nije bilo spasa.

TRAGEDIJA U NEUMU! Dečak (13) izašao iz vode i preminuo, Hitna pomoć bila nemoćna!

- Srce mu je stalo. Umro mi je na rukama - rekao je dečakov otac.

Elzudin je na Fejsbuku napisao i status zbog kojeg bi i kamen zaplakao.

- Kako da dočekujem jutra bez tebe, bebo moja? Ne znam kako ću ovo da izdržim, ali moram radi tvoje sestrice. A i ti, zlato moje, pazi na nju kao što si i do sada, jer si je čuvao kao kap vode na dlanu. Volimo te, otišao si nam prerano, ali je tako moralo biti. Sve što smo planirali za tebe, sve je nestalo u jednoj sekundi. Živote moj, da ti dragi Alah podari sve lepote dženetske - napisao je Elzudin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
BorisDe

pre 3 godine

Na njihovom mestu pogledao bi područje gde se kupo za stafilokoke i opasne bakterije tamo, gde izlazi sve živo u more od fekalija i slično. Imam osečaj i sugerišem i roditeljima, da naprave biopsiju i da se stane na kraj. Dečak je umro najverovatnije od zagadjenja mora i ispusta fekalija u more blizu te lokacije!!! Apeliram na sve doktore, da istraže tu stvar. Molim Informer, da to dostigne do pravih osoba. Hvala.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija