• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

22.08.2020

21:13

POLICIJA U PLJEVLJIMA HAPSILA NEDUŽNE, BACALA LJUDE PO PUTU! Diktator silom želi da zastraši narod, NEVIĐENA TORTURA NA ULICAMA CRNE GORE!

Balkan

POLICIJA U PLJEVLJIMA HAPSILA NEDUŽNE, BACALA LJUDE PO PUTU! Diktator silom želi da zastraši narod, NEVIĐENA TORTURA NA ULICAMA CRNE GORE!

Podeli vest

U centru Pljevalja u subotu veče sukobila se grupa mladih ljudi sa licima koja su došla sa Cetinja i iz Nikšića

Povod za fizički obračun je politički motivisan, posle sukoba intervenisali su pripadnici protivterorističke jedinice, ima povređenih, a privedene su četiri osobe.

Osobe koje su došla sa Cetinja i Nikšića na automobilske trke, koje se u subotu i nedelju održavaju u Pljevljima, u ugostiteljskom objektu „Cezar“ sukubila su se sa mlađim ljudima iz Pljevalja. Povod je bila politika, pišu Novosti.rs.

Kada je izgledalo da se situacija smirila, intervenisale su protivterorističke jedinice, čiji su pripadnic pretukli i povredili nekoliko nedužnih prolaznika.

Prema kazivanju očevidaca, pripadnici policije su građane izvlačili iz automobila, bacili na asvalt i vezali, bez obzira da li su učestvovali u incidentu, ili ne.

Policajci su došli iz hotela „France“, gde su stacionirani od posete predsednika DPS-a Mila Đukanovića Pljevljima 20.avgusta.

- Ovo je strašna situacija. Pokušavaju silom i neviđenom torturom da zaplaše narod i da silom na vlasti zadrže one koje narod neće - kazala nam je odbornica DNP-a u pljevaljskom lokalnom parlamentu Anđela Đuković.

(VIDEO) NIKŠIĆANI JOŠ JEDNOM POKAZALI KAKO SE BRANE SVETINJE! Verni narod ponosno sa TRBOJKAMA IZAŠAO NA ULICE I POSLAO JASNU PORUKU DIKTATORU!

Ona nam je ispričala da su policajci povredili pojedine ljude koja ona lično poznaje a koji nisu učestvovali u incidentu.

- Gurali su i udarali žene, kao da su oni učesnici u tuči. To je sramno. Policajci treba da služe narodu i državi. Policajci ne bi trebalo da budu marionete i špiuni već da štite red - kazala je Đukovićeva uz poziv mladima i svim drugim Pljevljacima da budi pribrani.

Ona je rekla da je u Pljevljima ovim incidentom, kao i mnogim drugim incidentima, gde je policija prekoračila granicu svojih ovlašćenja, narušena ozbiljno bezbednost građana.

- Pljevlja su trenutno okupiran grad i pozivam u prvom redu mlade da ne nasedaju na provakacije - kazala je Đukovićeva.

Iz Uprave policije je saopšteno da su u Pljevljima četiri osobe uhapšene zbog narušavanja javnog reda i mira, a naglašavaju da su u uspostavljanju javnog reda i mira učestvovali su i pripadnici Protivterorističke jedinice. Kako je sapšteno, došlo je do tuče ispred jednog ugostiteljskog objekta zbog koje su uhapšeni Cetinjanin N.Đ. (35) i Pljevljak S.Š. (31), saopšteno je iz Uprave policije.

U tuči su učestvovali i I.M. (30),  D.T. (27) iz Pljevalja, D.N. (47) iz Nikšića i P.M. (36) sa Cetinja, a neki su zadobili i povrede.

- Svi su dovedeni u službene prostorije CB Pljevlja, a u uspostavljanju javnog reda i mira učestvovali su i pripadnici Protivterorističke jedinice, saopšteno je iz policije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija