• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Antonić

29.08.2020

22:39

SRBIJA I RUSIJA SU DŽELATI CRNE GORE?! Milo ogoljen, pokazao šta će činiti OKOSNICU spoljne politike u slučaju pobede DPS!

Balkan

SRBIJA I RUSIJA SU DŽELATI CRNE GORE?! Milo ogoljen, pokazao šta će činiti OKOSNICU spoljne politike u slučaju pobede DPS!

Podeli vest

Kandidatkinja za poslanicu u Skupštini Crne Gore i zamenica gradonačelnika Bara Tanja Spičanović izjavila je da su Srbija i Rusija dželati Crne Gore

Na ovaj način crnogorski predsednik i lider DPS Milo Đukanović jasno je stavio do znanja da će u slučaju pobede njegove partije na sutrašnjim izborima jedan od glavnih spoljnopolitičkih vektora biti neprijateljstvo prema Srbiji i Rusiji.

- Zato što nas u jedno biće vežu dukljanski koreni - od kneza Vladimira, Bodina, četiri Balšića, Crnojevića, sedam Petrovića, komitskih rodoljuba i antifašitstičkih slobodara! Da dosanjamo nedosanjani san guvernadura Radonjića - da vide Crnu Goru u okrilju evropske civilizacije, gde ona i geografski i kulturološki pripada. Da je ne položimo na olstar rusko-srpskih dželata koji bi od nje da naprave guberniju na Mediteranu - napisala je Spičanovićeva.

Foto: Privatna arhiva

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Hkahka

pre 3 godine

Milo gluperdo celu državuicu si proćerdao,a sad si i prolupao

Miro

pre 3 godine

Ima Nato pa neka ga stiti po clanu 5. Sa Srbijom i Rusijom ce mozda i da nekako prodje al sa Dodikom nikako. Ko se Dodiku zamerio nije dugo trajao.

GMBoraKostic

pre 3 godine

...Кримилаци целе (Монте-Негро) државе...УЈЕДИЊИЛИ СЕ...!!...( Ради опстанка на власти...)

srbo

pre 3 godine

Milo će svakako jednom otići, ako ne danas onda sutra, ostaje pokazana volja i jedinstvo naroda koji više neće nemo posmatrati zatiranjem svega što je srpsko i širenje mafijaške bratije.

Dušan

pre 3 godine

Laž, glasao je više puta za što postoji fotodokumentacija

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija