• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.08.2020

00:10

ĐUKANOVIĆ SE IPAK POJAVIO U SEDIŠTU DPS: Poštujemo sve rezultate, ČEKAMO DA VIDIMO KOME PRIPADA PRESUDNI 41. MANDAT!

Balkan

ĐUKANOVIĆ SE IPAK POJAVIO U SEDIŠTU DPS: Poštujemo sve rezultate, ČEKAMO DA VIDIMO KOME PRIPADA PRESUDNI 41. MANDAT!

Podeli vest

Lider DPS Milo Đukanović pojavio se oko ponoći u sedištu DPS, a pristalice su ga dočekale izvikujući: Ne damo državu!

"Poštujemo sve rezultate koje su ostvarile sve političke opcije. Sačekaćemo da vidimo kome pripada presudan 41. mandat", istakao je predsednik DPS-a Milo Đukanović.

Đukanović se nije oglašavao uopšte od kada su izborni rezultati pokazali da je najverovatnije izgubio vlast.

On je rekao da je DPS osvojio 30 mandata, tačnije 145.000 glasova.

 

 


 

 

„Prebrojano je oko 90 posto rezultata koje smo dobili sa izbornih mesta i rezultat DPS-a je oko 145.000 glasova i 30 mandata. Takav rezultat znači da je DPS najjača partija u Crnoj Gori na ovim izborima, kako u pogledu osvojenih glasova, tako i u broju mandata“, rekao je Đukanović.

Zajedno sa tradicionalnim koalicionim partnerima imamo 40 mandata, pa borba za većinu u parlamentu još uvek traje. Sačekaćemo rezultate DIK i nakon toga znati šta je naš konačan učinak“, naveo je on.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
srbo

pre 3 godine

Milo ima matematiku 43 i 40 čine 81,eh kad bi moglo. Ovo govori da ne odstupa od svojih metoda i znači da bukvalno neće predati vlast dok ima nade da nekoga kupi ili uceni kako bi ga preveo u svoj tabor, naravno osporavaće i ispravnost na pojedinim biračkim mestima kako bi otvorio i mogućnost osporavanja rezultata i tako oteo i ove izbore, Nadam se da u ovome neće uspeti i da volja većine bude na dostojanstven i miran način uspostavljena kako i dolikuje civilizovanog društvu, na šta se i sam Milo poziva.

token

pre 3 godine

Vojska crne gore treba da uhapsi mila i njegove saradnike! A onda policiju da pohapse na spavanju!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija