• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: objektiv

01.09.2020

07:37

MISTERIOZNA CRNKA O KOJOJ SVI PRIČAJU Bila je u Krivokapićevom štabu, ime joj je Milena, a iznenadićete se kada čujete ko je zapravo

Balkan

MISTERIOZNA CRNKA O KOJOJ SVI PRIČAJU Bila je u Krivokapićevom štabu, ime joj je Milena, a iznenadićete se kada čujete ko je zapravo

Podeli vest

Izbori u Crnoj Gori bili su po mnogo čemu u centru pažnje.

Izbornu noć obeležila je i pojava jedne dame u izbornom štabu  koalicije “Za budućnost Crne Gore”,  a reč je o Mileni Krivokapić, ćerki lidera pomenute koalicije, Zdravka Krivokapića.

Zdravko Krivokapić sa suprugom ima petoro dece i dvoje unučadi. Zna se i da je troje dece bračnog para magistriralo, a najstarija ćerka je i doktorirala. Od dva najmlađa sina, jedan je student, a drugi srednjoškolac.

Milena Krivokapić je magistar farmacije, a kako je rekla nakon izbora, veoma je ponosna na svog oca.

Foto: tanjug/zoran mirković

 

– On me je učio da se ni u jednoj pobjedi ne uznesem. Kao i uvek, tako i sada mir i dostojanstvo moramo sačuvati - rekla je ona.

Milena je ispričala da je ocu nakon objavljivanja rezultata rekla da nikada nije sumnjala u njega, kao i da su članovi njihove porodice jako vezani jedni za druge.

Roditelji su se trudili vaspitati nas tako da se u životu prvo oslanjamo na Boga, pa svoje ruke i jedni na druge. Mislim da su u tome i uspeli, jer funkcionišemo po principu “svi za jednog, jedan za sve” - pojasnila je Milena i navela da nakon ovih izbora, u Crnoj Gori očekuje samo promene na bolje.

Bonus video

NEDELJNI KEŠ HOROSKOP: Vodolije treba da se čuvaju lopova, Lav je postao štednjiv, a evo ko ne treba da ulaže novac do kraja godine!

Oni su najstariji par na svetu: Hulio i Valdramina zajedno imaju čak 215 godina

EKSKLUZIVNA ISPOVEST NENADA LALATOVIĆA O PRIVATNOM ŽIVOTU I POLITICI: Iz svake nevolje sam izlazio jači!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mile

pre 3 godine

Kakav magistrat, kakvi bakraci...Takvih imamo u rejalitima koliko hoces...Cijelo vrijeme je pozirala posto je svoj mobilni prije pocetka konferencije za medije dala jednoj osobi i to joj je bilo najvaznije... Vidno je da su svi presrecni, ne zato sto je navodno demokratija pobijedila, nego sto jedni idu a drugi dolaze...Ne mijenja se nista osim imena... Svima im je to u krvi i tu nema pomoci...

Stojan

pre 3 godine

I ova crvenokosa prva s leva,samo gledala u telefon i smejala se,bice sada i za nas malo para!

Cuce

pre 3 godine

Polakote, krivokapi, tek je završeno prvo poluvrijeme. Nijesu Crnogorci mek orah. Na lupeštinu i mito ste dobili, na tvdo ćete izgubit.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija