• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: vijesti.me

03.09.2020

19:51

(FOTO) ABAZOVIĆ U OPASNOSTI, OD TAJNE SLUŽBE I POLICIJE ZAHTEVA SE DA ZAŠTITE JEDNOG OD LIDERA OPOZICIJE!

Balkan

(FOTO) ABAZOVIĆ U OPASNOSTI, OD TAJNE SLUŽBE I POLICIJE ZAHTEVA SE DA ZAŠTITE JEDNOG OD LIDERA OPOZICIJE!

Podeli vest

Mikić je u odvojenim dopisima Peruničiću i Veljoviću naveo da očekuje njihovu hitnu reakciju

Građanski pokreta URA zatražio je od Agencije za nacionalnu bezbednost (ANB) i Uprave policije procenu bezbednosti lidera Dritana Abazovića i njegove imovine.

U dopisu direktorima te dve institucije Dejanu Peruničiću i Veselinu Veljoviću izražava se očekivanje da će se obaviti detaljna procena kada su u pitanju ugroženost života, psihičkog integriteta, privatnosti i ličnih prava.

HRVATI MASKIRANI U SRBE DOLAZE DA IZAZOVU HAOS U CRNOJ GORI! OČAJNIČKI KORAK MILA I NJEGOVIH SKUTONOŠA! Kriminalci regrutuju navijače iz Splita i Zagreba!

Direktor GP URA Zoran Mikić je u odvojenim dopisima Peruničiću i Veljoviću naveo da očekuje njihovu hitnu reakciju, imajući u vidu narasle tenzije u javnosti a kako bi se izbegla bilo kakva opasnost po bezbednst Abazovića.

Foto: Printskrin

Foto: Printskrin DPNCG

Po zakonu procenu bezbednosti obavlja ANB na zahtev UP.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

MILOV OČAJNIČKI POZIV DRITANU! Đukanović zove URA i SDP da spašava vlast!
Balkan

MILOV OČAJNIČKI POZIV DRITANU! Đukanović zove URA i SDP da spašava vlast!

Lideri partija vladajuće koalicije pokušavaju da formiraju "državotvorni savez", u koji će biti pozvani Socijaldemokratska partija i Građanski pokret URA, kao i pojedinci, a njegov krajnji ishod trebalo bi da bude uspostavljanje nove vlasti" u kojoj neće biti mesta za partije koje negiraju državnu nezavisnost Crne Gore", saznaju „Vijesti“

03.09.2020

08:41

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija