• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.09.2020

19:40

(VIDEO) MILO, OVI SU TVOJI! "BACI BOMBU, GONI SRBE", "RISTO SOTONO", DOSTA NAM JE "ČETNIČKE SLOBODE" i sve uz Tompsona i "Čavoglave"!

Balkan

(VIDEO) MILO, OVI SU TVOJI! "BACI BOMBU, GONI SRBE", "RISTO SOTONO", DOSTA NAM JE "ČETNIČKE SLOBODE" i sve uz Tompsona i "Čavoglave"!

Podeli vest

U Podgorici je završen "patriotski skup", koji navodno niko nije organizovao, tj. niko nije preuzeo odgovornost za organizaciju, ali su poruke jasne

Okupilo se između šest i sedam hiljada ljudi koji uz ustaške pesme negoduju zbog pobede "Koalicije za budućnost Crne Gore" na prošlonedeljnim izborima, odnosno zbog pada Milovog DPS.

Oni su došli uglavnom privatnim automobilima, ali i sa nekoliko autobusa.

Najviše zabrinjava ponašanje pristalica DPS, koji otvoreno pozivaju na nasilje i koriste se govorom mržnje. Ovaj koktel fašizma pomešan sa oružjem koje pojedinci nose, predstavlja udarac opozicionog DPS u temelje države Crne Gore i multientnički i multiverski sklad.

Uz Tompsona i pesmu "Boj na Čavoglave"okupljena masa peva stihove "baci bombu, goni Srbe" i maše crnogorskim zastavama.

Komite na skupu pevaju i: Da li će se ikad sresti Srbija i Crna Gora? Ne, nema zbora. Prije će se otopiti snijeg sa vrha Durmitora, pjevaju komite.

Samo smo Crne Gore ovde. Mogu da lažu koliko oće, kazao je Nebojša Stranac, sportski novinar TVCG.

- Pjevamo samo o Crnoj Gori nio kome drugom.

Nije izostalo ni vređanje mitropolita Amfilohija i SPC-Komite skandiraju protiv mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija - Risto sotono!

Peđa Vušurović je rekao da je Crna Gora živela i "pre i živeće i posle njega", kao i sd se Crna Gora zasitila "četničke slobode".

 

Najavljeno je da će bakljada biti na kraju programa, pre himne, pa je učesnicima poručeno da čuvaju baklje.

Foto: printscreen

Na skupu su i ministar sporta i mladih Nikola Janović, predsednik Opštine Nikšić Veselin Grbović i poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Bogdan Fatić.

Na skupu su i direktori preduzeća i sekretarijata Glavnog grada, Marko Rakočevič, Nusret Canović, Lazarela Kalezić.

U gradu je primjetno prisustvo policije u civilu i uniformama.

Demokratska partija socijalista (DPS) je ranije sa svojih zvaničnih stranica na društvenim mrežama najavljivala događaj, ali su pojasnili da nisu organizatori.

Pogledajte galeriju.

 

Inače, zanimljivo je da se za ovaj skup koji "niko nije organizovao" pojavilo uputstvo gde se mogu preuzeti sendviči, majice i zastave.

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
tomas gustafsson

pre 3 godine

Чавоглавци...а јел су евивали? Лепа песма: "стоји кроат до кроата, пичке,мајмуни и са њима милогорци-тешки смрадови; све их веже само мржња према Србији..." Певајте и евивајте, па дома, ако сте СПРЕМНИ, а биће да јесте,па онда у историју бешчашћа заједно са миљом, браном и осталом фукаром и бараберијом...и не претите много Србији и србима! МНОГО ЈАЧИ су то радили у историји и СВИ ДОБИЛИ ПО ГУЗИЦИ!!!

Mali mi IQ

pre 3 godine

Nije ih bilo ni 10000......koji je ovo cirkus, hahahahaha

Oluja 1995

pre 3 godine

Još kad zapjevaju Juru i Bobana.....????????

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija