• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

06.11.2020

17:04 >> 17:47

BRUKA! UMALO TUČA U AVIONU! Crnogorski rukometaši na putu za Beograd vikali Kneževiću: Izađi! (VIDEO)

Balkan

BRUKA! UMALO TUČA U AVIONU! Crnogorski rukometaši na putu za Beograd vikali Kneževiću: Izađi! (VIDEO)

Podeli vest

Na jutrošnjem letu Podgorica - Beograd došlo je do verbalnog sukoba jednog od lidera Demokratskog fronta Milana Kneževića sa crnogorskim rukometašima, navodi podgorički portal CdM.

Taj portal je objavio tri video snimka iz aviona, u kojem su se našli Knežević i Andrija Mandić, na kojima rukometaši pevaju crnogorsku himnu i pesme posvećene Krstu Zrnovom Popoviću.

Knežević je u jednom trenutku reagovao, a rukometaši su mu odgovorili:

Šta je Kneževiću, smeta ti himna tvoje države, ako ti smeta ti ovde izađi!”.

 

 

Na konstataciju Kneževića da je lako njima kada su, kako je rekao, "u čoporu", oni su ponovili da, ako mu smeta moze da izađe iz aviona.

 

 

Inače, Krsto Zrnov Popović je general crnogorske vojske, učesnik balkanskih ratova i Mojkovačke bitke, bio je žestoki protivnik odluka Podgoricke skupštine i sinonim je borbe za suverenu Crnu Goru.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
cccc

pre 3 godine

Zašto ih nisu vratili sa istim avionom nazad odakle su i došli.

Raka

pre 3 godine

Pa Knezevica bi trebalo stvarno da bude sramota sto prigovara ljudima kad pevaju himnu svoje zemlje ( jedino ako nisu urlali namesto pevali), stavise i on bi trebao da se pridruzi ako voli svoju zemlju, a ako on ne voli CG, e tada je nesto drugo u pitanju...

milankukic

pre 3 godine

eto to je istina da kriminalci D.P.S.i u avionima nedaju mira postenom svetu

Komsija

pre 3 godine

Trebalo je ove rukometase preusmeriti ka Zagrebu, njihvo pravo mesto je NDH.

Tuga

pre 3 godine

Тужна прича, млади људи заведени Миловим усташтвом пљују по своме пореклу и људима који треба да су и њихови представници. Ударају се у груди државе која не може опстати без помоћи Србије. На њихову жалост, заблуде ће доћи на наплату врло брзо и они ће тада још више мрзети своју браћу сматрајући да је неко дужан да их издржава и даје им бесплатно храну и сваку другу помоћ док они пљују по сопственој крви и самој Србији.

Jovan

pre 3 godine

A kakva to posla Knezevic i Mandic imaju svako malo u Beogradu ? Da ne idu po misljenje mozda ?

pekabinac2011

pre 3 godine

DIVLJACI OBRAZ IM JEBEM,SVAKA CAST SRBIMA KNEZEVICU I MANDICU

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hovenijer o sastanku u Briselu: Očekujemo rešenje koje će biti zadovoljavajuće za obe strane
Politika

Hovenijer o sastanku u Briselu: Očekujemo rešenje koje će biti zadovoljavajuće za obe strane

Ambasador SAD u Prištini Džefri Hovenijer izrazio je očekivanje da će delegacije (tzv.) Kosova i Srbije na današnjem sastanku u Briselu pronaći rešenje za pitanje dinara koje je zadovoljavajuće za obe strane dodajući da Amerika ceni poruke koje šalje zamenik kosovskog premijera Besnik Bisljimi u vezi spremnosti da se ponude kompromisna rešenja, prenosi Gazeta ekspres.

18.04.2024

13:52

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija